Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 140
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
oprez pri surfanju!

Najviše virusa vreba na stranicama o glumici Emmi Watson

emma
Pixsell
10.09.2012.
u 17:00

Stručnjaci upozoravaju da su stranice o zvijezdi filmske franšize "Harry Potter" pune virusa te da na prijevaru pozivaju korisnike da s njih skinu štetne softvere ili odaju osobne podatke

Surfate li stranicama o britanskoj glumici Emmi Watson, šanse da poberete virus veće su nego na stranicama bilo koje druge zvijezde, otkrilo je istraživanje tvrtke za sigurnost na internetu McAfee.

Stručnjaci upozoravaju da su stranice o zvijezdi filmske franšize \"Harry Potter\" pune virusa te da na prijevaru pozivaju korisnike da s njih skinu štetne softvere ili odaju osobne podatke.

Korisnici interneta imaju jedan naprama osam šanse da naiđu na stranicu punu virusa kad u tražilicu upišu ime 22-godišnje Watson.

Među \"najriskantnijim\" zvijezdama također su Jessica Biel, Eva Mendes, Selena Gomez i Halle Berry. Zanimljivo je da je cyber kriminalcima puno primamljivije hakirati stranice slavnih žena nego muškaraca. Među prvih dvadeset njihovih žrtava jedini je muškarac Jimmy Kimmel.

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije