Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 71
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
show na maksimiru

Najveći Madonnini fanovi od sutra mogu kupiti ulaznice za koncert

madonna (1)
Foto: Pixsell
1/3
13.02.2012.
u 11:40

Oni svoje ulaznice mogu kupiti od sutra u deset sati pa do četvrtka u 15 sati, a sve preko www.madonna.com. Oni koji se još nisu registrirali kao fanovi, mogu to učiniti još danas i odabrati za svoj najveći glazbeni užitak najbolje mjesto.

Nakon sveopćeg oduševljenja činjenicom da u Zagreb dolazi kraljica Madonna, u prodaju od sutra kreću ulaznice. Kao i uvijek, prednost pri kupovini imaju najveći fanovi koji su već dokazali svoju vjernost članstvom u njezinu Fan Klubu Icon. Oni svoje ulaznice mogu kupiti od sutra od 10 sati pa do četvrtka u 15 sati, a sve preko www.madonna.com.

Oni koji se još nisu registrirali kao fanovi, mogu to učiniti još danas i odabrati za svoj najveći glazbeni užitak najbolje moguće mjesto.

Ulaznice koje se putem Fan Kluba mogu kupiti su:

fan pit                       990kn

zapad dolje             590kn

zapad gore i istok  530kn

teren                        490kn

sjever dolje            350kn

sjever gore             230kn.


Posebni paketi koji se mogu kupiti su:

EARLY ENTRY – ulaznicu za Fan Pit (Gold Circle) i propusnicu za raniji ulazak na stadion od ostalih

HOT SEAT – najbolje mjesto na tribini za gledanje koncerta, ekskluzivni da i laminirana propusnica turneje za uspomenu

VIP PACKAGE 1       

- rezervirano mjesto u loži  

- raniji ulazak na stadion (15 min ranije)   

- osigurani parking

- dar

- slobodan ulaz na VIP party prije koncerta  

- pristup ekskluzivnom štandu za prodaju

- VIP party propusnica


VIP PACKAGE 2

- mjesto u Fan Pitu (Gold Circle)

- raniji ulazak na stadion (15 min ranije)   

- dar

- slobodan ulaz na VIP party prije koncerta  

- pristup ekskluzivnom štandu za prodaju

- VIP party propusnica.

Ključne riječi

Komentara 7

Avatar billybull
billybull
13:37 13.02.2012.

hmmm...evo, nakon debakla na superbowl-u nasla je doci i u hrvatsku...fakat tuzno, kad te godine i konkurencija naprave outsider-om ides gdje god te traze...bas me zanima da li bu i u zagrebu vecina publike bila gay...nadam se da znate da su 90% njene publike gay (iliti po hrvatski pederi)...uostalom, toliko se izoperirala da je nebute ni prepoznali....

Avatar My Style
My Style
14:05 13.02.2012.

Ne znam kako ce ispasti na Maksimiru ali mogu vam preneti svoje utiske sa koncerta u Beogradu 2009g. Platio sam oko 100evra za fanpit i video sam Madonu sa par metara udaljenosti. Mogu reci da uzivo izgleda dosta mladje i svezije- zapravo onako jedna lepa zenica porculanskog lica i plave kose. Sam koncert je bio jako dobar (meni barem) sa ogromnom tehnikom i mega efektima ali sam primetio da se vip loza nalazi daleko od bine i da se sa nje videlo manje nego iz fanpita !

ZE
zelenakrava
12:29 13.02.2012.

Još da kupim kartu da bih gledao Madonu?Ni da mi plate ne bih išao na taj koncert.To me prošlo. Bio sam na Stonesima 1976.Na nekom većem koncertu nisam bio u zadnjih 35 godina.To je za klinkice.Jedino one mogu dati tolku lovu (od roditelja) za te nastupe.Kramari trže kad djeca imaju penez!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije