Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 7
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nakon moždanog udara

Najveća zvijezda hit serije koja se zbog bolesti ne sjeća svoje slave uplovio u bračne vode

Foto: Instagram
1/7
29.02.2020.
u 21:00

Podsjetimo, Frankie se snimanja serijala 'Malcom u sredini' većinom ne sjeća.

Zvijezda jedne od najvećih humorističnih serija 'Malcom u sredini', Frankie Muniz, uplovio je u bračne vode sa svojom dugogodišnjom djevojkom Paige Price. 

Par se vjenčao na intimnoj ceremoniji u krugu obitelji u Phoenixu, Arizona prije tjedan dana, a Frankie je na svom Instagramu objavio fotografiju sa svojom novopečenom suprugom uz koju je napisao da mu je to bio najbolji vikend u životu. 

Frankie i Paige u vezi su četiri godine, a zaručili su se prije nešto više od godine dana. 

1/9

- Ti si mi više od sna. Učiš me svaki dan, daješ mi komplimente kada sam u najgorim izdanjima, guraš me do ruba ali dižeš me ako počnem padati. Volim svaki dio tebe, cijenim te sve više iz dana u dan. Zaista jedva čekam da postanem tvoja supruga - napisala je Paige za Frankieja. 

Podsjetimo, Frankie se snimanja serijala 'Malcom u sredini' većinom ne sjeća. Naime, u životu je pretrpio čak devet potresa mozga, a 2012. je imao prvi od dva ishemijska napada, koji su poznati kao "minijaturni moždani udari" koji nastaju kad organi ne dobivaju dovoljno kisika. Pretragama se pokazalo da je pretrpio najmanje 15 takvih manjih moždanih udara.

Foto: Instagram/riley.loudermilk

- Uvijek sam bio zdrav. Nikad nisam pio alkohol, nisam zapalio nijednu cigaretu niti probao droge. Jedino što sam osjećao bio je stres. Volim se stalno kretati i ne znam se opustiti - rekao je glumac jednom prilikom, a tvrdi da se ne osjeća loše već da pokušava živjeti najbolje moguće s obzirom na okolnosti. 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije