Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 133
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

Najveća glazbena imena pjevaju za djecu koja s 18 godina ostaju bez doma

Korak u život
Foto: Promo
21.11.2018.
u 16:23

Humanitarni koncert održat će se 25. studenoga u HNK u Zagrebu; Tony Cetinski, Jelena Rozga, Franka Batelić, Željko Bebek…

Tony Cetinski, Jelena Rozga, Željko Bebek, Giuliano, Mia Dimšić, Psihomodo pop, Jole, Franka Batelić, Bow vs. Plectrum i Filip Merčep deset su poznatih glazbenika koji će ove nedjelje, 25. studenoga, na humanitarnom koncertu „10. Korak u život“ pjevati za djecu bez odgovarajuće roditeljske skrbi.

Dok u Hrvatskoj prema statistikama većina mladih iz roditeljskog doma odlazi u tridesetima, više od 200 djece godišnje, čim postanu punoljetni, gubi pravo na smještaj u udomiteljskim obiteljima i domovima. Toj djeci, o kojoj roditelji iz različitih razloga nisu mogli odgovarajuće skrbiti, koja su bila ostavljena, zanemarena i prepuštena sama sebi, treba pomoć da mogu studirati i zakoračiti u život. Zato je 2008. Rotary klub Zagreb Kaptol pokrenuo akciju Korak u život.

Pozivam sve ljude dobre volje da dođu u nedjelju u HNK i pomognu ovim mladim ljudima. Ovo je jedan sjajan projekt koji više od deset godina daje djeci, koju život nije mazio, ono najbolje – priliku da se školuju. Taj osjećaj ponosa kada pomogneš djeci je nenadmašiv. Ulovite svoju kartu na Ulaznice.hr i dođite ga podijeliti s nama“, izjavio je Tony Cetinski.

U Hrvatskom narodnom kazalištu u Zagrebu posjetitelje očekuje dva sata atraktivnog programa, uz šesnaesteročlani prateći orkestar Ante Gele i Branimira Mihaljevića. Sav prihod od ulaznica za koncert najdugovječnije humanitarne akcije u Hrvatskoj ide za one kojima je pomoć najpotrebnija.

Korak u život jedna je od najuspješnijih hrvatskih humanitarnih akcija kojom su do sada osigurana sredstva za više od 240 stipendija. Nakon cjelogodišnjih aktivnosti, humanitarni koncert obilježit će vrhunac ovogodišnje akcije, koja će još jednoj generaciji pružiti priliku da kroz stjecanje visokog obrazovanja lakše zakorači u život.

Koncert počinje u 21 sat, a ulaznice se mogu kupiti online i na svim prodajnim mjestima sustava Ulaznice.hr. Uz prodaju ulaznica, sredstva za novu generaciju studenata prikupljaju se i pozivom na humanitarni broj telefona 060 9002 uz cijenu poziva 6,25 kuna te izravnim uplatama na žiro račun akcije HR4723600001502398283.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije