Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 179
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
sandra perković

Najuspješnija sportašica slavi kraj godine u društvu poznatih

15.12.2018.
u 13:18

Sigurna sam da uz ovakvu podršku nema straha da Hrvatska neće imati vladaricu diska i u narednim godinama., emotivno je rekla Perković

Naša najtrofejnija i najuspješnija sportašica, Sandra Perković jučer je u zagrebačkom Kaptol Boutique Cinema najavila pohod na novo svjetsko odličje u 2019. godini.

Za uspješan završetak godine na izmaku, godini kad je Sandra osvojila peto europsko zlato u nizu čime je ispisala povijest atletike, Sandra je organizirala druženje za predstavnike medija kako bi im se zahvalila što ju prate sve ove godine. Osim novinara, Sandri su podršku došle dati i Branka Krstulović, Aleksandra Dojčinović, Lejla Filipovć, Anica Kovač, Marija Borić, Ana Radišić, Bianca Matković, Stipe Žunić, Ivana Brkljačić, Tomislav Madžar te mnogi drugi koji se vesele njezinim uspjesima.

-Hvala mojoj obitelji i hvala mojim prijateljima na ljubavi. Hvala mom timu, ponajviše medicinskom, treneru i sparing partnerima koji su uvijek bili tu, podizali me i motivirali za dalje kada ja to nisam mogla. Hvala sponzorima i sportskim institucijama Grada Zagreba i države Republike Hrvatske. Hvala vam svima, što ste uvijek uz mene, pa kakve god ja dane imala. Uživajte, zabavite se i podijelite sreću koju ja trenutno dijelim vašim dolaskom, sigurna sam da uz ovakvu podršku nema straha da Hrvatska neće imati vladaricu diska i u narednim godinama., emotivno je rekla Perković.

Sandra uskoro kreće s velikim pripremama za predstojeću sezonu, koje će odraditi u Americi gdje će se pripremati za nove pobjede u Dijamantnoj ligi, a vrhunac iduće sezone bit će u katarskoj Dohi na Svjetskom prvenstvu koje će se održati od 28. rujna do 06. listopada, gdje se svi nadaju da će Sandra osvojiti svoje treće svjetsko zlato.

Pogledajte video pobjede Sandre Perković na Hanžeku: 

Ključne riječi

Komentara 1

DU
Deleted user
14:33 15.12.2018.

Perkovićka, Hrgović,Modrić svi koji se klanjaju Bandiću-Palmi... za mene više nikada sportaši nisu...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije