Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 86
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PONOVNO NA TRONU

Najseksi Hrvatica nije ni Pišek ni Severina nego – Antonija Mišura!

'04.12.2011., Zagreb - Antonija Misura, kosarkasica. Photo: Filip Brala/PIXSELL'
Foto: 'Filip Brala/PIXSELL'
1/10
03.01.2013.
u 11:43

Glasovanje je bilo neizvjesno do posljednjeg dana, pa su se tako četiri djevojke izmjenjivale u vodstvu. Na kraju je na čelo 49 najseksepilnijih Hrvatica zasjela Mišura koja je iza sebe ostavila Nives Drpić, Anu Perduv i Barbaru Radulović

Atraktivna šibenska košarkašica Antonija Mišura najseksepilnija je Hrvatica prema izboru posjetitelja portala Kult.com.hr. Ovo je još jedno priznanje predivnoj košarkašici koju je nedavno i ugledni portal AskMen.com uvrstio među 99 najljepših žena svijeta!

Glasovanje je bilo neizvjesno do posljednjeg dana, pa su se tako četiri djevojke izmjenjivale u vodstvu. Na kraju je na čelo 49 najseksepilnijih Hrvatica zasjela Mišura koja je iza sebe ostavila kraljicu provokacija Nives Drpić, djevojku s Kultove dvostruke naslovnice i Indexovu kolumnisticu Anu Perduv te prekrasnu voditeljicu i pobjednicu showa Ples sa zvijezdama Barbaru Radulović.

Top 10 zaokružile su voditeljica i fitness instruktorica Renata Sopek, manekenka Iva Jerković, voditeljice Mila Horvat i Nikolina Pišek te pjevačice Severina i Žanamari Lalić.

>>FOTO Mišura druga najseksepilnija sportašica, odmah iza Alex Morgan

Komentara 22

Avatar Marinchich
Marinchich
18:26 04.01.2013.

Slažem se s naslovom :)

BA
Bandit
16:09 04.01.2013.

Hehhehehehako su to ljepotice tekuceg zirija zasto novinari misle da su i svima ostale oe ljepe svi mi poznamo bar 3 djevojke koje su puno ljepse i zgodnije i to bez sminke.. Eto naprimjer moja zena je najljepsa ( sjedia je najljepsa ( sjedi pored mene pa moram to napisati) hi ih hi

OB
-obrisani-
19:37 03.01.2013.

odlična ženka samo meni je najbolja karanka znam da je srpkinja ali je toliko kod nas da je smatram našom

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije