Večernji List - najnovije vijesti iz Hrvatske, svijeta, sporta, showbiza i lifestyle
Naslovnica Showbiz Zvijezde

Najpoznatiji hrvatski Youtuber Marko Kofs, frontmen Hladnog piva Mile Kekin i pjevačica Nina Kraljić u novoj hit animaciji Ferdinand

FERDINAND, stvoren za borbu, rođen da voli - u CineStar i ostala kina stiže 21. prosinca i to u najboljim formatima 4DX i RealD 3D.
07. prosinca 2017. u 10:19 1709 prikaza
FERDINAND, stvoren za borbu, rođen da voli
Foto: Promo
Pogledajte galeriju 1/12

Od redatelja velikih animiranih hitova Rio i Ledeno doba, stiže Ferdinand, film o velikom biku s još većim srcem koji bi radije mirisao cvijeće, nego ulazio u borbu s matadorima. Nakon što su ga ljudi pogrešno doživjeli kao jednu razuzdanu zvijer, Ferdinanda odvode od kuće. Odlučan da se vrati u obitelj, okuplja tim životinja različitih osobnosti i kreće u nevjerojatnu avanturu. Ferdinand je bik koji ćete vi i vaše dijete odmah zavoljeti. Animirani lik, bik Ferdinand, nastao je 1938. godine, a samo godinu dana kasnije dobio je nagradu Oskar za najbolji kratki film. Ferdinand je obilježio djetinjstvo mnogih generacija i postao film kojeg se i danas svi rado sjećaju.

FERDINAND, stvoren za borbu, rođen da voli | Autor : PROMO Foto: PROMO

U originalnoj verziji glas Ferdinandu je dao John Cena, profesionalni američki hrvač, dok je hrvatskom Ferdinandu glas dao glumac Igor Kovač. Uz Kovača ćemo slušati još i Renatu Sabljak kao Luce, Bojan Navojec je Valentin, Angus je Ozren Grabarić, a Jan Kerekeš je Kosko. Veselom trojcu ježeva: Una, Dos i Kvatro (Tresa ne spominjemo) glasove su redom posudili Nina Kraljić – najljepši glas Hrvatske, Mile Kekin pjevač rock skupine Hladno pivo i najpoznatija hrvatska YouTube zvijezda Marko Kofs. FERDINAND, stvoren za borbu, rođen da voli - u CineStar i ostala kina stiže 21. prosinca i to u najboljim formatima 4DX i RealD 3D.

Pogledajte Ferdinanda u distribuciji Blitza koji u najvećem kinu u Dalmaciji - CineStar 4DX Mall of Split, jer za kupljenu ulaznicu za 4DX projekciju djeca na dar dobivaju blagdansku Ferdinand čokoladu. Požurite jer ponuda vrijedi do isteka zaliha.

 

Hrvatski institut za financije
Put do poslovnog uspjeha
Usavršite svoje znanje u upravljanju projektima