Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 133
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'Ljubav je na selu'

Najpoželjniji kandidat: Imao sam puno žena, a sad se hoću oženiti

dane
Foto: RTL
1/4
08.10.2014.
u 19:30

Bračanin Dane Bezmalinović (57) ne voli žene koje naređuju

Peta sezona najromantičnije emisije na ekranima “Ljubav je na selu” tek je počela na RTL Televiziji, a već je jasno tko je najveći šarmer među tri kandidata koja uz dvije farmerice u showu traže srodnu dušu.

Izabrao 29 godina mlađu

To je 57-godišnji Bračanin Dane Bezmalinović, najstariji kandidat showa, ali ujedno i kandidat koji je dobio najveći broj pisama, čak 40.

– Žene su mi u pismima pisale i romantične stihove. Nisam ih sva stigao ni pročitati – otkriva Dane. U reality ga je prijavio Nedjeljko Babić Gangster, koji već godinama spaja parove.

– Upoznao sam ga u Imotskom i rekao mi je da bih bio pojava u tom showu – kaže. U prekjučerašnjoj emisiji simpatični Dalmatinac izabrao je tri dame, 28-godišnju Jasminu Milaković, 38-godišnju Vitu Maslačak i 34-godišnju Mariju Barukčić, koje će s Danom provesti pet dana na njegovu imanju u Selačkim Zaselcima pokraj Selca na Braču. Nakon toga izabrat će samo jednu, s kojom bi se, ako sve bude po planu, ovaj brački galeb napokon mogao oženiti, a želio bi i dijete.

Brak bez djeteta ne valja. Volio bih imati nasljednika koji će ostati na ovoj zemlji i nastaviti moj posao – kaže poljoprivrednik koji se brine o tristo ovaca, desetak konja te nešto svinja i koza, a ima i vinograd.

– Svaki se dan ustajem oko pet, kad je hladno naložim vatru, skuham kavu, spremim nešto hrane u torbu, uzmem konja ili auto i odem blagu. Poslije odem u vikendicu na plažu gdje imam vinograd. Oko 16 sati vraćam se kući, opet naložim vatru, operem se i presvučem te spremim večeru. Poslije večere odem do trgovine, najbliža je udaljena pet kilometara, s prijateljima popijem piće u kavani, a ako naleti neka žena, malo se zabavim s njom – opisuje Dane jedan svoj uobičajeni dan.

Žena za zabavu uvijek ima

Kroz život ovog samca prošlo je puno dama, ali nijedna se nije mogla naviknuti na život u selu s desetak stanovnika. Nagovarale su ga da ga proda sve što ima i da odu živjeti u grad, ali Dane neće ni čuti da napusti selo u kojem živi čitav život. – Čim mi počne govoriti takve stvari, kažem joj: “Curo moja, pokupi stvari, evo ti novac za put i do viđenja. Nemamo više o čemu razgovarati”. Jedna žena s kojom sam bio duže počela me vući da odemo živjeti k njoj. Shvatio sam da hoće uzeti komandu i da ja u vezi budem žena, a ona muško. Onda sam vidio da to ne ide – iskren je Dane.

>> Marijana Batinić: U ljubavi mi je sloboda najvažnija, inače bježim

Komentara 6

Avatar zgdomorodac
zgdomorodac
20:44 08.10.2014.

Ljubav je svagdje oko nas a ovo je postalo smijesno kakva ljubav pa to je smijesno dvije dame se stalno u svakoj sezoni pojavljuju dajte naziv emisiji kunolovac

DU
Deleted user
23:19 09.10.2014.

ČOVJEK je smiješan, umišlja si da je neka faca

Avatar TvojUjko
TvojUjko
20:00 09.10.2014.

tip ima skoro 6 banki...stvarno su žene.............

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije