Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 120
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Večernjakova domovni

Najpopularniji iseljenici Ivica Olić, Nives Drpić, Vanessa Radman...

domovnica
nennad drmić
07.03.2010.
u 19:38

U subotu je u elitnom njemačkom lječilišnom centru u Bad Homburgu održana svečana dodjela Večernjakove domovnice najpopularnijim hrvatskim iseljenicima

U subotu je u elitnom njemačkom lječilišnom centru u Bad Homburgu pod visokim pokroviteljstvom Ministarstva za obrazovanje, kulturu i šport Republike Hrvatske održana svečana dodjela Večernjakove domovnice najpopularnijim hrvatskim iseljenicima u kategorijama sporta, glazbe, glume i spektakla.

 Laureate su birali čitatelji Večernjeg lista i stručni ocjenjivački žiri. Prema izboru čitatelja najpopularniji sportaš je nogometaš Ivica Olić, najbolja glazbenica pijanistica Diana Brekalo, a glazbenik Romano Sole. Najpopularnija glumica u inozemstvu je Vanessa Radman, a u kategoriji zabava/spektakli nagradu čitatelja dobila je Nives Celzijus.

 

Neki od dosadašnjih dobitnika “Domovnice” su hrvatski nogometni reprezentativac Ivan Rakitić, pjevač Mate Bulić te glumica Nina Juraga.

Ključne riječi

Komentara 1

KA
karambita
21:52 07.03.2010.

Kod koga su ove face najpopularnije. OK. Ivica Olic igra za Bajern, po tome je poznat, ali ovi ostali, tko su oni? A i Nives Celzijus popularna, ma gdje to, mozda kod Dine Drpica ? Tko je pisao ovaj text i na osnovu cega je sve to napisao sigurno ni sam ne zna!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije