Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 104
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
tri, dva, jedan – kuhaj!

Gretić dobio slom živaca zbog Ivanove fritaje

Tomislav Gretić
Foto: Screenshot
1/5
20.02.2015.
u 11:13

Ivan je napustio daljnje natjecanje, a fritaja mu je uspjela tek iz trećeg puta što je izludjelo Gretića

Jučer je bio posljednji dan istarskog tjedna i novi zadatak pred kandidatima kulinarskog showa "Tri, dva, jedan – kuhaj!". Kuharske parove sinoć je dočekao još jedan recept prije duela. Onima s dna ljestvica bilo je krajnje vrijeme da se uozbilje i pokažu žiriju da im je i dalje mjesto u ovome showu.

– Svi još imate šansu za povratak i kuhajte najbolje što možete – rekao je Gretić na početku emisije kandidatima. Šansa im je ponuđena u obliku dva jela od kojeg u parovima moraju zajedno odabrati jedno koje će skuhati i predstaviti žiriju. Fuži sa žgvacetom, nešto je tradicionalnije jelo, dok su tortelini s nadjevenim boškarinom te pršutom i šparogama, drugo, modernije jelo između kojih su mogli odabrati.

Već na samom početku kuhanja parovi su se međusobno počeli prepirati. Za stolom Ivane i Davora zavladala je negativna atmosfera jer su se odlučili napraviti žgvacet, ali se nisu dogovorili po čijem receptu.

– Dogodio se raskorak u razmišljanju, recepturama i samim sastojcima – objasnio je Davor, dok ga je Ivana kudila da krivim redoslijedom radi žgvacet.

– Ona je odabrala svoju recepturu, a da me samo malo više poslušala super bi nam ispalo, al eto, shit happens – uvjeren je bio Davor koji je s Ivanom podijelio 14 bodova i komentare žirija: "Praznjikav i vodenkast vam je žgvacet, a i fuži su loši" – zaključili su Željka, Špiček i Gretić.

– Izgleda da je ljubav između njih dvoje pukla – šalio se Tom. No, gledatelji će ih Blaženka i Duška zeznule su se odabravši janjeći but za skuhati žgvacet, a žiri je to odmah primijetio dok su njihove fuži ocijenili kao ukusne, ali prevelike što nije značilo da nisu prošle u idući tjedan.

Anja i Josip su odlučili napraviti tortelline s boškarinom, a oni su za razliku od Vesne i Josipa u još boljim odnosima nego što su bili na početku.

– Super se slažemo iako nismo sigurni u sebe, ali naučit ćemo – rekla je Anja koja je s Josipom zaradila 19 bodova i tako osigurala odlazak u drugi tjedan.

Roberto i Tomislav oduševili su fužima koji su im presudili da idu dalje, ali im je žgvacet, kako je Gretić opisao, ispao "bolnički". Jasenka je dobila pokudu od Željke da treba skratiti nokte i skinuti lak, no budući da nije stigla to učiniti, snašla se i na ruke stavila gumene rukavice. Ipak, ni to se nije svidjelo Željki!

– Ne razumijem kako možeš napraviti bilo što s tim rukavicama, na primjer, fuže – komentirala je Željka dok se Jasenka branila da joj to uopće nije problem. Špiček je djevojke pohvalio i rekao da je ovo najbolje jelo koje je danas kušao, a dobile su ukupno 20 bodova.

Ljubav između Vesne i Ivana, posljednji dan prvog jedna više ne cvjeta. Žgvacet koji su odlučili napraviti, na kraju je radila samo Vesna dok je Ivan skakutao oko nje, više joj odmažući nego  pomažući.

– A jadan, smeo se, zbunjen je, a što ću s njim, mlad je, više i ne očekujem od njega – objasnila je Vesna, dok je Željka komentirala kako se Ivan cijelo vrijeme "šlepao" uz Vesnu.

– Fuži su vam najbolji dio tanjura, a meso vam je drveno – rekla im je Željka.

– Ma, Ivek me dokusurio, a i imam dojam da uopće ne znam kuhati nakon svih ovih kritika – zaključila je Vesna koja je zajedno s Ivanom skupila samo 11 bodova i tako ušla u duel sa svojim "unukom" kojeg je pobijedila u spravljanju fritaje.

– Ovi dueli, ma nije to za stare ljude – rekla je Vesna na kraju.

Ivan je napustio daljnje natjecanje, a fritaja mu je uspjela tek iz trećeg puta što je izludjelo Gretića! No,  kako je Ivan rekao, nije mu žao zbog ničega, jer je dobio još više motivacije za kuhanjem. Najviše lijepih riječi danas su dobile Karolina i Martina koje su ujedno proglašene i pobjednicama dana te su tako zaradile povlastice.

Cijeli idući tjedan ih zato čekaju Špiček i Gretić na "usluzi" kada god to one požele! Djevojke su bile presretne ali nisu mogle vjerovati da su pobijedile, a hoće li imati toliko sreće i idući tjedan, tek ćemo doznati.

>> Dlake, suze, ljubavni problemi, dugi nokti sa šljokicama i neznanje – čemu nije mjesto u kuhinji?

Komentara 11

Avatar Obeliks
Obeliks
14:47 20.02.2015.

Prvi put sam sinoć gledao i g. Gretiću bih opalio ćušku. Evo i zašto: Hrana se ne baca! A on bi to trebao znati kao vrhunski kuhar. Drugo, malo žiri već ide na pajšl jer se pitam kak su kuhali oni s 20 godinica? I mislim, koji mi je autoritet kuharski Željka Klemenčić koja je završila književnost i rusistiku, pa je dala otkaz u Playboyu jer se prosvjetlila s voćem i povrćem. Ajde, sad je snimljeno ali RTL dajte malo saberite ove velike zvijezde. I koja vam je koncepcija, i uopće koja je poruka da se jedni drugima iza leđa ogovaraju. Čestitam, promašaj

YB
ybro
14:52 20.02.2015.

Pola tih "kandidata " bi trebalo potjerati doma a među prvima tog bedaka Iveka...ne mogu shvatiti po kojim kriterijima su pojedinci uopće došli u tu emisiju...a i sama emisija nije baš nešto...

Avatar bambam
bambam
15:34 20.02.2015.

Ne treba se zivcirati... mislim da je prva sezona prosla u previse "mirnom" tonu... sada su vjerojatno namjerno izabrali kandidate koji ce dici malo zivac ziriju. Nazalost, to je totalno promasen put.. mislim da je ljudima dovoljno negativnosti i svadjanja u svakodnevnom zivotu, ne treba nam to jos i na TV-u.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije