Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Dove Fashion.hr

Najljepši zimski san Igora Galaša prekinuli moćni Antunac i Mrvoš

fashion.hr  (1)
Foto: Goran Stanzl/Pixsell
1/21
16.03.2012.
u 20:30

Ana Maria Ricov pripremila je kolekciju smirenijih tonova, a Zigman je zadovoljan suradnjom s Bambijem.

Djevojčice i Juraj Zigman vole se javno. Već par sezona talentirani dizajner iz Kostrene surađuje s tvrkom Bambi. Ove sezone malo je smirio tonove i na pistu Dove Fashion.hr-a poslao 17 uzbuđenih malih manekenki iz Fashion team agencije. Pričali smo s njima prije revije i spremno su pozirale sigurne kako je sljedeće što će "žicati" mamu Zigmanova odjeća.

- Jako sam zadovoljan suradnjom s Bambijem, prethodne kolekcije su planule - kazao je. Priznaje da se dizajniranje za klince razlikuje od krojenja za žene. Nema lanaca, nema trakica ili bilo kakvih elemenata koji bi djecu doveli u opasnost.

I Ana Maria Ricov pripremila je kolekciju smirenijih tonova. Kolekcija je tamna, a monokromija je razbijena ljubičastom i zelenom bojom - objasnila je Ricov.

Riječ je o dnevnim komadima koji se lako pretvaraju u večernje.

Užurbano je bilo u backstageu bilo i kod Aleksandre Dojčinović koja je pomno dotjerivala djevojke do savršenstva.

Na pisti je sve to zaista i izgledalo kao po špagi, a Dojčinović je za ovu sezonu ubacila i krznene stole i ogrtače obojane žarkim bojama. Dojmljive su crne haljine satkane od komadića svile i sasvim će sigurno Aleksandrine kreacije nanovo osvojiti celebrity srca.

Igor Galaš koji opet suradjuje s pulskom Arenom podsjetio nas je kako je lijepo biti u kući pokriven dekicom dok vani sniježi. Premda smo jedva čekali da zima prođe, uvukao nas je u snježni san ogrtačima, haljinama, šalovima i kaputima od nevjerojatno meke i nježne vune.

I onda nešto sasvim drugačijeg ugođaja i estetike za kraj druge večeri Dove Fashion.hr- a. Kolekcija Link by Ogi Antunac i Zoran Mrvoš razbudila je publiku uljuškanu u Galašev san i pokazala kako izgledaju urbani muškarac i žena. Mnogo rock'n'rolla i malo romantike. Kratko rezane kožne jakne sa zipperima, kožne hlače i prozirni til koji lelujajući ostavlja trag. Uniforma za svakog tko želi izgledati moćno i opako.

Komentara 1

MA
Maroje2312
12:35 19.03.2012.

Zlo mi je od ovih likova.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije