Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 33
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
krah glumačkog para

Najljepši muškarac na svijetu opet je solo: 'Rastajemo se nakon 17 godina, ali i dalje se volimo'

Crveni tepih na svečanoj dodjeli Oscara
Foto: A.M.P.A.S./PICTURELUX
1/6
13.01.2022.
u 10:23

Momoa i Lisa u vezi su od 2005. godine, a zajedno imaju dvoje djece. Sudbonosno 'da' izrekli su na tajnom vjenčanju 2017. godine. Lisa je od Jasona starija 12 godina, ali to nije bila prepreka njihovoj ljubavi.

Hollywoodski glumac Jason Momoa (42), koji je titulu najzgodnijeg muškarca na svijetu ponio 2018. godine, na radost brojnih obožavateljica ponovno je solo. Nakon 17 godina ljubavi Momoa i njegova dugogodišnja partnerica i supruga Lisa Bonet odlučili su krenuti odvojenim putevima. Vijest o razvodu s pratiteljima podijelili su putem društvenih mreža. 

– Svi smo osjetili pritisak i promjene ovih transformacijskih vremena. Revolucija se odvija i naša obitelj nije iznimka. Osjećamo se kao da rastemo kroz seizmičke pomake koji se događaju – započeli su u zajedničkoj objavi glumci pa nastavili: 

– I zato s vama želimo podijeliti vijest o razvodu. Ne dijelimo je zato što mislimo da je to bitna vijest, već da bismo to učinili dostojanstveno i iskreno. Ljubav između nas nastavlja se i razvija na način na koji želimo da bude znana i proživljena. Oslobađamo jedno drugoga da budemo ono što učimo postati – dodali su.

–  Naša odanost prema svetom životu i djeci je nepokolebljiva. Učimo djecu što je sve moguće. Živimo molitvu. Neka ljubav prevlada – zaključili su u zajedničkoj objavi za medije. 

Momoa i Lisa u vezi su od 2005. godine, a zajedno imaju dvoje djece. Sudbonosno ''da'' izrekli su na tajnom vjenčanju 2017. godine. Lisa je od Jasona starija 12 godina, ali razlika u godinama nije bila prepreka njihovoj ljubavi. 

– S osam godina Lisu sam vidio na TV-u i rekao: "Mama, želim nju" – našalila se zvijezda Aquamana i Igre prijestolja gostujući u "The Late Late Showu" u rujnu 2017. godine. 

Foto: AP1
VIDEO Počinje izbor za Večernjakovu ružu! Sve nominirane potražite u Večernjem listu i na portalu 

Ključne riječi

Komentara 3

SA
Samuraj3
11:09 13.01.2022.

Žao mi ne ovo čuti. Ali dosta kontradiktornosti, ljubavi smeđu nas se nastavlja, živimo ljubav, neka ljubav prevlada i to sve, a oni se rastaju. Loše.

IK
ikbmibm
18:38 13.01.2022.

kromanjonac,najljepši na svijrtu..ha,ha..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije