Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 169
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NOVOPEČENI RODITELJI

Najljepša srpska manekenka za koju se šuškalo da ljubi Rebića rodila bebu njegovom suigraču

Foto: Instagram
1/10
08.09.2020.
u 19:32

- Naš maleni dječak je stigao - napisao je uz srce označivši Sofiju, a kao lokaciju je samo naveo da je u Madridu. Inače, 22-godišnji Jović ima sina Davida (1) iz prethodne veze s bivšom djevojkom Anđelom.

Roda je donijela najljepši poklon u ljubavno gnijezdo srpske manekenke Sofije Milošević i nogometaša Luke Jovića. Naime, sretni par dobio je prinovu, a ponosni tata odmah je objavio selife iz bolnice kako bi se pohvalio svojim paketom sreće.

- Naš maleni dječak je stigao - napisao je uz srce označivši Sofiju, a kao lokaciju je samo naveo da je u Madridu. Inače, 22-godišnji Jović ima sina Davida (1) iz prethodne veze s bivšom djevojkom Anđelom. 

Foto: FIBA/Screenshot

On i Sofija zajedno su od prošlog ljeta, a u ožujku je prelijepa plavuša objavila da je trudna. prije nekoliko mjeseci izazvali su veliki skandal kad se doznalo da je nogometaš pobjegao iz karantene u Madridu i došao u Beograd na proslavu njenog rođendana. Zbog situacije s koronavirusom, Luku je prozvala i srpska premijerka Ana Brnabić te predsjednik Aleksandar Vučić nakon što se oglušio na molbu srpskih vlasti da se ne vraća iz zemalja pogođenih koronavirusom.

- Želim mu vrlo jasno i glasno poručiti da su nam životi srpskog naroda neusporedivo važniji od njegovih milijuna - rekao mu je Vučić, a Jović je za medije izjavio:  "Jako mi je žao što neki ljudi nisu napravili posao kako treba i dali mi prave instrukcije kako da se ponašam tijekom izolacije."

Podsjetimo, zanosna Srpkinja bila je zaručena za Filipa Živojinovića, sinom folk-zvijezde Lepe Brene, a povezivalo je se s brojnim sportašima, među kojima i s našim Antom Rebićem, ali kako su pisali brojni mediji, Ante nije bio zainteresiran.

Komentara 6

Avatar FrancJunior
FrancJunior
20:05 08.09.2020.

Zna li se vec, tko ju je napumpao?

KA
kacavenda
22:17 08.09.2020.

Nebitno

GE
geler203
07:34 09.09.2020.

Ante, pošalji čestitku: Pozdrav i sve najbolje od tate! :)

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije