Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 26
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
JASMIN STAVROS

Najbolji skijaš među pjevačima ide 'Na planinu'

Jasmin Stavros
Foto: Promo
1/3
06.05.2019.
u 19:00

- Pjesma govori o jednostavnom čovjeku koji preko tjedna živi da bi dočekao vikend da ode na more ili planine. Čim sam prvi puta čuo pjesmu odmah sam znao da je to hit i za ljetne i za zimske dane - rekao nam je Stavros.

Najbolji skijaš među pjevačima i najbolji pjevač među skijašima, Jasmin Stavros, cijelu zimu provodi na planini, ali i cijelo ljeto na moru.

Upravo o tome govori ova neobična i vesela pjesma autora Branimira Mihaljevića i Nenada Ninčevića.

- Pjesma govori o jednostavnom čovjeku koji preko tjedna živi da bi dočekao vikend da ode na more ili planine. Čim sam prvi puta čuo pjesmu odmah sam znao da je to hit i za ljetne i za zimske dane - rekao nam je Stavros. Spot za pjesmu „Na planini“ je napravio Željko Petreš.

- S Branimirom surađujem već više od dvadeset godina, a sa Nenom još tamo od osamdesetih godina i obojica su zaslužni za neke od najvećih hitova u mojoj karijeri tako da ne sumnjam ni trena u ovu neobičnu, ali hit pjesmu ovih velikih hitmejkera - dodao je Stavros. 

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar Pravedni tetrijeb
Pravedni tetrijeb
17:06 07.05.2019.

Jedan od najružnijih Hrvata ..... odmah nakon Škegre

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije