Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SIMONA HALEP

Najbolja svjetska tenisačica odmara u Dubrovniku

Simona Halep
Foto: Instagram/Wanda Nara
1/5
14.09.2018.
u 15:33

Rumunjka je na Twitteru objavila fotografiju iz Dubrovnika, a kolege Bornu Čorića i Donnu Vekić pitala je znaju li gdje se nalazi.

Najbolja svjetska tenisačica Simona Halep (26) pauzu od turnira našla je u Hrvatskoj. Rumunjka je na Twitteru objavila fotografiju iz Dubrovnika, a kolege Bornu Čorića i Donnu Vekić pitala je znaju li gdje se nalazi. 

Čorić je brzo odgovorio i napisao kako se nada da je Simona fan serije "Igra prijestolja". Usput ju je pozvao  da dođe u Zadar, gdje ovog vikenda nastupa za našu reprezentaciju u sklopu Davis Cupa. 

- Znam da igrate, želim ti sreću - napisala je Simona. 

Rumunjki je ovo najuspješnija godina otkad se profesionalno natječe u teniskom svijetu, a osim što je došla do prvog mjesta WTA ljestvice, osvojila je i Roland Garros, te igrala finale Australian Opena. No, iznenadila je teniski svijet nakon što je ispala u prvom kolu US Opena, pa bi joj odmor u Hrvatskoj mogao i poslužiti da napuni baterije.   

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

#beautifulplace

A post shared by Simona Halep (@simonahalep) on

Pogledajte video: Poznate osobe na ljetovanju u Hrvatskoj

Ključne riječi

Komentara 3

Avatar rubinet
rubinet
19:23 14.09.2018.

Odmara u Dubrovniku? Što odmara? Nogu ?Ruku?

Avatar Admin nabijem te
Admin nabijem te
15:42 14.09.2018.

pa nebu valjda u srbiji!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije