Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 119
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
samo su štikle ostale

Kakvo tijelo ima! Najbogatija manekenka svijeta skinula se do kraja

gisele bundchen
Foto: LUI
1/5
28.05.2014.
u 17:55

Gisele Bundchen na naslovnici časopisa Lui malo je toga prepustila mašti, pokazavši zašto je i dalje jedna od najtraženijih manekenki svijeta

Gisele Bundchen otkrila je sve na vrućem snimanju za magazin Lui, na čijoj naslovnici pozira samo u zlatnim štiklama, potpuno gola i nauljena. Jedino što štiti njezinu čednost, plastična je igračka na napuhavanje.

Gisele je nizom fotografija pokazala da je nakon dvije trudnoće i dalje u vrhunskoj formi, izloživši svoje vitko tijelo u punom sjaju. Unatoč tome što je prošla tridesetu, slavna Brazilka ne pokazuje znakove usporavanja. Ovog je tjedna postala zaštitno lice Chanela No.5, a kako su poručili iz poznate modne kuće, izabrali su je zbog prirodne ljepote i moderne ženstvenosti.

Najbogatija svjetska manekenka svojim je seksepilnim fotografijama u sjenu bacila prošlomjesečno izdanje Luija, kada su Rihannine gole grudi podigle mnogo prašine, a pjevačici je na Instagramu suspendiran profil.

>>Gisele Bundchen pozvana na poreznu

Gisele se ovog mjeseca pojavila i na naslovnici brazilskog Voguea, poziravši s nogometašem Neymarom, uoči početka Svjetskog nogometnog prvenstva.

Komentara 2

Avatar EU_afrodita
EU_afrodita
19:01 28.05.2014.

ko od mame rođena

Avatar jigaboo
jigaboo
20:11 28.05.2014.

kakvo tijelo ima, ahahaaa pa kakvo to tijelo ima... pa takvih I boljih tijela ja na stotine mogu vidjeti svakog ljeta kad sa jedrilicom krenem od dubrovnika do mljeta pa korcule I nase.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije