Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
kraj braka

Nađa Perišić-Nola napustila supruga, glumca Filipa Nolu

filip nola
Pixsell
16.09.2010.
u 10:35

Nakon 16 godina završio je brak glumca Filipa Nole (43) i njegove kolegice Nađe Perišić Nole. Glumica, koju gledatelji pamte kao Renatu Vitezović u "Dolini sunca", odselila se od supruga.

Doimali su se kao skladan bračni par, no to je očito bila samo slika za javnost jer je vijest o razvodu glumačkog para Nađe Perišić-Nole (43) i Filipa Nole (43) iznenadila ne samo njihove glumačke kolege nego i bliske prijatelje. Nakon 16 godina braka zagrebačka glumica splitskih korijena iselila se prošlog mjeseca iz njihova zajedničkog stana, no razloge svoje odluke Nađa, kao i njen suprug, nisu htjeli otkriti. Vijest o razvodu spremno su potvrdili.

– Istina je da se Nađa iselila iz našeg stana. Na žalost, nije riječ o većoj bračnoj svađi, nego o razvodu – izjavio je glumac Filip Nola, a rastavu je potvrdila i njegova uskoro bivša supruga.

– Rastajem se, razlog ću zadržati za sebe – kratko je rekla zvijezda serijala “Dolina sunca”, gledateljima poznata kao negativka Renata Vitezović Wolf. Glumica zagrebačkog kazališta ZeKaeM unajmila je nedavno stan u blizini bivšeg supruga samo da bi njena 21-goidšnja kći Ivana, rođena u vezi s poduzetnikom Vinkom Grubišićem, mogla biti u blizini Filipa, koji je nakon toliko godina zajedničkog života smatra svojim djetetom.

Ključne riječi

Komentara 2

KU
kumajela
11:14 16.09.2010.

Ne žutilo, to je žumanjce od tiska. Nije dopušteno komentirati Gerovčeve kolumne, a dopušteno je komentirati intimne stvari dvoje ljudi (raspad braka)!?

OB
-obrisani-
02:52 18.09.2010.

naučena na bolji život što očito to više nije bio,sa puno ljubavi baca se u novi zagrljaj

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije