Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zbog novca

Planirali otmicu mlade glumice, crni scenarij spriječio taksist

Emma Watson
Foto: Reuters/PIXSELL (Ilustracija)
1/6
20.07.2015.
u 13:24

Zvijezda Harry Pottera na setu svog posljednjeg filma 'Ljepotica i zvijer ' bila je na meti otmičara

Filmska ekipa zabrinula za sigurnost glumice Emme Watson koja u Disneyevu remakeu "Ljepotica i zvijer" igra glavnu ulogu.

Naime, britanski tabloid The sun piše da je mlada glumica tijekom snimanja filma bila na meti otmičara.

Dvoje radnika iz Istočne Europe, koji su se inače brinuli o čistoći okoliša na setu, sumnjiči se da su planirali otmicu i pljačku 25-godišnje glumice kako bi se domogli novca.

Njihov plan, na svu sreću, nije se realizirao s obzirom na to da je njihov dogovor sasvim slučajno čuo taksist koji je o svemu obavijestio direktore filmskog studija Shepperton koji se nalazi u blizini Londona. 

– Dvojica zaposlenika nakon noćnog snimanja razgovarali su u kabini, no nisu bili svjesni da taksist razumije svaku riječ – kazao je izvor i dodao kako je šokantno saznanje da bi netko mogao opljačkati ili nauditi Emmi ili bilo kojem drugom članu ekipe.

>>Emma Watson je sljedeća? Odbrojavanje do objave golišavih fotki

>>Emma Watson postala UN-ova ambasadorica dobre volje

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije