Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
slavlje

Na promociji CMC festivala Propadalo slavio rođendan

'13.03.2013., Zagreb - U restoranu Galo odrzala se press konferencija povodom CMC Festivala Vodice 2013. Ivica Propadalo i Teska industrija, Lea Mijatovic, Vedad Hadziavdic, Fran Skoric. Photo: Marko
Foto: 'Marko Lukunic/PIXSELL'
13.03.2013.
u 20:00

Na festivalu koji se 14. i 15. lipnja održava u Vodicama pjevat će Magazin, Colonia, Mladen Grdović, Željko Bebek, Lana Jurčević...

Hvala svima što ste došli ovdje zbog mene, šalio se Ivica Propadalo, vođa benda Teška industrija koji je na konferenciji za novinare, na kojoj je najavljen već tradicionalni festival pop, rock i zabavne glazbe CMC, s brojnim kolegama i prijateljima proslavio 63. rođendan. Nisu izostali ni darovi za uspješnog umjetnika – organizatori festivala darovali su mu bocu vina. Propadalo je najavljen i kao jedan od izvođača na CMC festivalu koji se i ove godine održava u Vodicama 14. i 15. lipnja. Uz dugogodišnje rokere, Tešku industriju, grad na moru i njegove posjetitelje nastupima na dvodnevnoj glazbenoj manifestaciji rasplesat će i grupa Magazin, Colonia, Mladen Grdović, Željko Bebek i Ivan Zak. Splićanin Hari Rončević održat će koncert kojim će obilježiti 20 godina karijere, a Lana Jurčević na festivalu će se predstaviti s pjesmom \"La La Land\".

– Neće biti srcedrapajuća, već vesela i poletna – otkrila je pjevačica.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije