Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 151
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Alec Baldwin

Na pragu 60. smirio je svoj razjareni temperament, vježba jogu i uživa u bračnom životu

Mission: Impossible - Rogue Nation Premiere - New YorkHilaria Baldwin and Alec Baldwin attends the premiere of
Foto: Pixsell
1/2
29.07.2015.
u 16:17

Na premijeru "Nemoguće misije" došao je s kćeri Ireland s kojom je konačno izgladio odnose, a poveo je i suprugu Hilariju

Kakve vratolomije Tom Cruise izvodi u petom nastavku "Nemoguće misije", premijerno je u ponedjeljak odgledala publika u New Yorku, a u naša kina film stiže već sutra.

Sklon nasilju

Crvenim tepihom na Times Squareu prošetale su se u ponedjeljak glumačke zvijezde ove akcijske uspješnice, a jedan od njih došao je u pratnji čak dvije zanosne dame. Pucajući od ponosa, Alec Baldwin koračao je crvenim tepihom uz suprugu Hilariju i kćer Ireland (19) i pozirao fotografima ne skidajući osmijeh s lica. Razloga za ponos, tvrde prve kritike filma, ima i zbog svoje glume u "Nemogućoj misiji", gdje igra ravnatelja CIA-e Hunleya. U njegovoj 57. godini redatelji konačno u njemu prepoznaju karakternog glumca, a filmski stručnjaci kažu da je ova i sljedeća godina Baldwinovo zlatno vrijeme. Nakon "Nemoguće misije" publika će ga gledati u sportskoj drami "Concussion" te u drami koju redateljski potpisuje Warren Beatty, a čiji naslov još nije poznat. Uz glumačku zrelost koju je dosegao na pragu 60. čini se da je Baldwin i karakterno sazrio. Njegovo ponašanje u javnosti donedavno baš i nije bilo uzorno pa se često znao sukobljavati s novinarima, a prije dvije godine i fizički je nasrnuo na fotoreportera koji je pokušavao snimiti njegovu suprugu Hilariju nekoliko dana nakon što je rodila njihovu kćer Carmen Gabrielu. Incident je jako uzrujao Hilariju i rasplakala se kada je vidjela supruga kako tuče fotografa Paula Adaoua. Poznavajući ga kao teškog sugovornika i osobu sklonu nasilju, novinari su se iznenadili kada je prije dva ljubazno odgovarao na pitanja, smijao se i čak pozvao i Hilariju da mu se pridruži u odgovaranju na pitanja. Upravo je 31-godišnja instruktorica joge zaslužna što je glumac, koji je bio seks simbol 80-ih i rado je pokazivao svoj torzo u filmskim scenama, doveo u red svoje ponašanje, ali i fizički izgled.

Na njen nagovor prestao je jesti slatkiše i smanjio unos šećera te je redovito odlazio na njene satove joge. Hilarija je opsjednuta zdravim životom, a njen Instagram prepun je fotografija na kojima demonstrira vježbe joge na najneobičnijim lokacijama. Vježbanja se nije odrekla ni u dvjema trudnoćama, s malenom Carmen koju je rodila 2013. godine i sinom Rafaelom kojeg je rodila prije mjesec dana.

Mučan razvod od Kim

– Uloga tate mi je najveći životni izazov, pogotovo u zadnje dvije godine otkako sam dobio kćer i sina. Trudim se što više biti s njima pa biram i uloge koje me neće predugo odvojiti od obitelji – izjavio je nedavno glumac koji se u prvom braku s Kim Basinger nije mogao pohvaliti titulom uzornog supruga i tate njihovoj kćeri Ireland. Kim je upoznao 1990. godine na snimanju filma "Muškarac za ženidbu", vjenčali su se tri godine zatim, a Ireland se rodila 1995. Svoj brak uz puno optužbi i iznošenje prljavog rublja okončali su 2002. godine.

– Bilo je to veoma bolno razdoblje. Taj period mog života potpuno mi je mutan. Znam točno što sam radio od 1986. do 2000. godine, no nakon toga, kad je počela brakorazvodna parnica, jedva da vam mogu reći što sam radio – kazao je u intervjuu za The Guardian. Bijes je ovladao Baldwinom tijekom brakorazvodne parnice i borbe za skrbništvo nad Ireland. Vrhunac njegova ludila i neprimjernog ponašanja dogodio se kada je kćer nazvao primitivnim i nepromišljenim praščićem. Tada je svima postalo jasno da ima problema s bijesom i sud mu je odredio da mora završiti tečaj kontrole bijesa i ovladavanja ljutnjom kako bi mogao viđati Ireland.

Odnos Aleca i najstarije kćeri nikada nije bio idiličan, a Ireland je od tate naslijedila dio prgave prirode i svojeglavosti s kojom je njena mama Kim Basinger teško izlazila na kraj. Nesređeni obiteljski odnosi zasigurno su utjecali na njeno psihičko stanje i emocionalni slom zbog kojeg se početkom ove godine prijavila u centar za rehabilitaciju zbog emocionalne traume.

– Ovdje sam zbog emocionalne traume i intenzivne terapije koja mi je potrebna za oporavak. Jednog dana bit ću spremna podijeliti svoju priču. Potrebna mi je prilika da prebrodim tu nepodnošljivu bol koju sam zaključala u sebe – rekla je tada.

U depresiji je bez obitelji

Nakon izlaska iz klinike čini se da je njen odnos s tatom konačno postao stabilan, a Ireland je postala nerazdvojna i s mlađom sestrom i bratom koje rado pričuva kada je to potrebno.

– Ne bih imao ništa protiv toga da sutra odem u mirovinu. Sada sam pravi obiteljski čovjek i, kada sam na putu zbog posla, padnem u depresiju jer Hilarija nije pokraj mene i ne mogu uspavljivati kćer i sina – otkrio je nedavno Alec koliko su mu se u odnosu na prije 20 godina promijenili životni prioriteti.

>>Kćer Aleca Baldwina i Kim Basinger napala su tri muškarca

Ključne riječi

Komentara 4

NL
nenad.levar
16:31 29.07.2015.

na ovim peticama se lako postize nirvana

DU
Deleted user
15:28 30.07.2015.

"razjareni" temperament ?!?!?!? ma daj.... :-)))))

Avatar Nancy_Callahan
Nancy_Callahan
21:45 30.07.2015.

Prestao da mu se dize tuki pa se smirio :)

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije