Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 146
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
GLAMUROZAN DOČEK

Na partiju Nataše Janjić i Joška Lokasa okupila se glumačka krema

lokas
Foto: Sanjin Strukić/Pixsell
1/12
01.01.2011.
u 18:17

Nakon dugo vremena "Prljavo kazalište" nigdje nije sviralo za doček pa je Mladen Bodalec i Novu godinu i svoj rođendan proslavio u društvu prijatelja.

Baš kao i većina glumaca, među kojima su bili i parovi Helena Minić i Hrvoje Klobučar, Lejla i Tarik Filipović, i Joško Lokas je s Natašom Janjić Novu 2011. godinu dočekao u Muzeju za umjetnost i obrt. Upravo njih dvoje organizirali su ludu novogodišnju zabavu s više od stotinjak gostiju.

Dolaskom na izložbu fotografija u Foto klubu Split te zajedničkim dočekom na splitskoj rivi Fani Horvat i Željko Kerum ušutkali su zle jezike koji su govorili o njihovu razlazu. Par se dobro zabavljao i na organiziranom dočeku u hotelu Radisson uz pjesmu i trbušni ples.

Nakon dugo vremena "Prljavo kazalište" nigdje nije sviralo za doček pa je Mladen Bodalec i Novu godinu i svoj rođendan proslavio u društvu prijatelja. – Malo smo jeli, malo pjevali, napokon sam se i ja vratio u građansku kolotečinu – rekao je.

Komentara 8

ŠE
šestnapet
21:22 01.01.2011.

ma stvarno mogo si se bar jednom u godini obrijat ko covjek

Avatar billybull
billybull
07:22 02.01.2011.

ok, prljavci...ali amar, leijla, tarik, mila itd...srbi i muslimani...zakaj je to vijest za hrvatske novine? to je krema? pa di su hrvati?

BU
burgos0308
18:49 01.01.2011.

Što vidi ta lijepa žena u tom neobrijanom papku ? Pitam ja vas ?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije