Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 107
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Duh i njegova snaga i dalje žive u srcima svih nas!

Na njegov rođendan izaći će album “Još uvijek sanjam da smo zajedno”

toše
Foto: Marko Prpić
1/2
23.01.2010.
u 23:59

Ispred Tošina imena na svoj će se način zavjetovati na službu potrebitima, pa će nastaviti činiti dobra djela. Onako kako je to radio taj ambasador dobre volje koji nije mario za granice, boju nečije kože i jezične razlike.

“Nebo već je tu, prišlo je anđeoskoj duši. Prebrzo odnijelo je san koji nije uspio ni da uzleti, ni da se sruši...” jedan je od stihova kojima milijuni ljudi i danas pokušavaju objasniti gubitak koji osjećaju nakon odlaska pjevača Toše Proeskog na vječni počinak.

– Novu godinu dočekao sam na njegovu grobu. Mislim, ne sam. Nas troje iz Hrvatske i još nekoliko Crnogoraca željeli smo mu zapaliti svijeću, pa smo se neplanski susreli na Tošinu grobu – otkrio nam je jedan obožavatelj.

– Znali smo da njegovi roditelji na svaki značajniji datum posjećuju sinov grob, pa smo došli nešto ranije. Da im ne smetamo. No, već su bili tamo. Pozvali su nas da s njima u miru ispratimo Staru godinu – prepričava. Nakon te priče, u našu je redakciju pristigla još jedna slična.


 

Za njih, tvrde, ime pjevača sinonim je za plemenitost, dobročiniteljstvo i osjetljivost prema ljudima, a na to će se podsjetiti u ponedjeljak u 21 sat kad će se, na, kako su ga nazvali, Dan bez granica svi naći na internetu. Ispred Tošina imena na svoj će se način zavjetovati na službu potrebitima, pa će nastaviti činiti dobra djela.

Onako kako je to radio taj ambasador dobre volje koji nije mario za granice, boju nečije kože i jezične razlike. Tošina misija bila je vratiti osmijeh na lica unesrećenih, a najveću pozornost posvećivao je djeci u čijim je očima, kao da je znao, vidio i svoju budućnost.

Opširnije u tiskanom izdanju

 

Ključne riječi

Komentara 1

NO
noa
08:36 30.01.2010.

Bio je veliki čovjek, gubitak je nenadoknadiv.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije