Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Boris Novković u Lisinskom

Na koncertu zagrebačkog dečka uživale su sve generacije

Koncert Borisa Novkovića
Foto: Davor Puklavec/PIXSELL
1/7
09.05.2015.
u 15:14

Pjevala je publika njegove brojne hitove i najljepše ljubavne pjesme od početka do kraja koncerta - Tamara, Sve gubi sjaj, U tvojim očima, Reci mi , Dok svira radio...

Boris Novković veličanstvenim koncertom u dvorani Lisinski  oduševio publiku koja ga je nagradila ovacijama.

Na koncertu zagrebačkog dečka uživale su sve generacije publike i brojne poznate osobe .

Pjevala je publika njegove brojne hitove i najljepše ljubavne pjesme od početka do kraja koncerta -  Tamara, Sve gubi sjaj, U tvojim očima, Reci mi , Dok svira radio...

Cijela dvorana na nogama, žene i muškarci, stari i mladi , obitelji s djecom  pokazali su koliko su željni Borisovih live nastupa, a Boris im je sinoć darovao pravi  audio vizualni spektakl.

Boris je  prvi put pjevao uz pratnju Revijskog orkestra Zagrebačke filharmonije pod ravnanjem legendarnog maestra Zdravka Šljivca, koji je dao  poseban i bezvremenski „štih“ Borisovim pjesmama.

Posebna gošća iznenađenja bila je atraktivna kubanska diva Olvido Ruiz Castellanos koja se zadivljujućim vokalom pridružila Borisu u izvedbi pjesme Ko je kriv, a uz pratnju zbora Husar &Tomčić glazbene škole otpjevali su hit Live end let die i zaslužili ovacije publike.

Zagrebački dečko koji je punio koncertne dvorane diljem bivše Jugoslavije i  pjesmama pogađao ukus višegeneracijske  publike, svojim je posljednjim albumom  „Još sam uvijek tvoj“ zauzeo prva mjesta nacionalnih top lista i dokazao da kvaliteta i iskrena emocija uvijek  nađu put do srca publike .Sinoćnjim koncertom u Lisinkom najavio je i svoj koncertni come back , ali i puno lijepih glazbenih iznenađenja koja vrijedno priprema sa svojim suradnicima i izdavačkom kućom Hit records.

Na koncertu su uživali Marko Vrdoljak, Tamara Gabrajs, Dubravko Šimenc, Lana Pavić, Vlado Kalember, Damir Hoyka, Bruno Kovačić, Miro i Sonja Buljan, Denis Dumančić s obitelji , Miroslav Drljača Rus, Želimir Babogredac, Mirko Boch.

>>Boris Novković: Iva razumije moje hirove i prava je podrška

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije