Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
cesta smrti

Na isti način na istoj 
prometnici prije šest godina poginuo je i Toše

toše (1)
Foto: Pixsell
1/4
24.10.2013.
u 11:09

Jedina je razlika što je Proeski izgubio život na mjestu nesreće, a Lambaša je preminula u bolnici

Tragična smrt glumice Dolores Lambaše ima gotovo zastrašujuće sličnosti s pogibijom makedonskog pjevača Toše Proeskog prije točno šest godina i tjedan dana. I Dolores i Toše nastradali su na istoj autocesti i gotovo u isto vrijeme, oboje su putovali u Zagreb i oboje su spavali u trenutku nesreće. Jedina je razlika što je Proeski izgubio život na mjestu nesreće, a Lambaša je preminula u bolnici.

Toše Proeski poginuo je u prometnoj nesreći 16. listopada 2007. oko 6.20 sati na autocesti A3 Bregana – Lipovac, na putu iz Skoplja u Zagreb. Naime, njegov prijatelj i vozač 32-godišnji Georgij Georgijevski izgubio je kontrolu nad Volkswagen Touaregom i udario u teretni kamion. Toše je ozljedama vratne kralježnice podlegao na mjestu nesreće. Njegova menadžerica Ljiljana Petrović lakše je, a vozač teže ozlijeđen. U trenutku sudara svi su spavali, uključujući i vozača. Prema prvim informacijama nisu bili vezani zaštitnim pojasevima, no to se kasnijim službenim vještačenjem demantiralo. U sudaru se nisu aktivirali zračni jastuci.

>>Tijek tragične nesreće u kojoj je život izgubila Dolores Lambaša

>>'Bila je zarazna pozitivna energija kojom je zračila'

>>'Trebali su ostati prespavati, ali su krenuli u pola noći...'

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije