Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Šaroliko društvo

Na Farmu ulaze Stjepan Božić, Nikol Bulat i hrpa anonimaca

nikolina pišek
Foto: Davor Puklavec/Pixsell
1/5
12.03.2010.
u 10:35

Muškarci će ove godine prevladavati na seoskom imanju jer ih se na popisu našlo 11, a cura je devet. Svi kandidati s popisa neće odmah ući na Farmu 21. ožujka već će imati ulogu izazivača.

Popis ovogodišnjih kandidata za reality show "Farma" Nove TV zbilja je šarolik i pun anonimaca koji bi nas trebali uveseljavati svojim dogodovštinama na seoskom imanju od 21. ožujka kada show počinje. U trećoj sezoni sudjelovat će Marinela Jantoš - Ella, koja je prije 15 godina bila glavna zvijezda domaće dance scene, manekenka Jelena Bosančić, Playboyeva zečica Maja Morales, pjevačica Nikol Bulat, voditeljica Žana Štrbac, Tanja Rukavina, Angie Garany, Sabina Čedić i Branka Marić Mutti. Popis muških sudionika je poduži i na njemu su pjevač Elio Pisak, Kristijan Curavić, Daniel Popović, Antonio Marušić, Josip Ivančić, Ivo Amulić, Kristijan Rahimovski, Stjepan Božić, Dževad Zahirović, Bruno Orešković, Sebastian Popović i Ivan Hrvatska. Neki od sudionika ući će na Farmu odmah, dok će drugi biti izazivači. Kako će ih produkcija raspodijeliti, doznat ćemo tek u prvoj emisiji.

Komentara 3

Avatar Robinzon
Robinzon
12:24 12.03.2010.

U ovo doba godine, svaka prava farma ima pune ambare brašna, tavane pune mesa,podrumi puni krumpira, voća, vina i rakije, a povrća se može naći ispod plastenika.O stoci da ne govorim, a naročito o poljoprivrednim strojevima i alatkama. Sve ostaloo nije farma, već davno napušteni salaš.

BL
blondie112
12:25 12.03.2010.

komentatoricce, futur I u hrvatskom jeziku tvori se od pomoćnog glagola biti i krnjeg infinitiva te glasi: imat će ili će imati, vjerojatno se autoru članka pomiješala gramatička pravila

OB
-obrisani-
10:11 13.03.2010.

Samo im fali Miklenić iz glasa konjcila he he

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije