Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 175
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Neočekivano iznenađenje

Na Farmu stigao još jedan ravnopravni 'farmer'

farma
Foto: Screenshot Nova TV
1/2
09.09.2015.
u 12:11

Napuštena kujica Sila nova je stanarka Farme koja će osim farmera biti zadužena i za čuvanje cijelog imanja

Treći dan na Farmi započeo je neočekivanim iznenađenjem. Voditeljica Mia Kovačić farmerima je dovela kućnog ljubimca koji je odmah raznježio farmere. Riječ je o mladoj kujici Sili, a nakon što su farmeri čuli cijelu priču o njoj ostali su još više dirnuti. 

Naime, ova predivna tornjakica udomljena je iz Udruge Indigo nakon što su ju vlasnici ostavili jer nije bila dovoljno agresivna. Upravo zbog nedostatka ljubavi u dosadašnjem životu, Mia je kujicu dovela na farmu gdje će se o njoj brinuti 14 kandidata

Nakon što su se upoznali s novom ravnopravnom članicom farme, Mia je gazdu Josipa zamolila da imenuje osobu koja će biti najviše zadužena za brigu oko Sile. Iako su se dobrovoljno javile Kristina, Sara i Marija, gazda je na kraju odabrao Mariju s obzirom na njezino iskustvo volontiranja u azilu za napuštene pse. Njezinom prvom pomoćnicom imenovana je Marija, također velika ljubiteljica životinja koja je priznala da joj na Farmi beskrajno nedostaje njezin pas.

 

#FarmaHR Imamo novog ravnopravnog člana Farme, udomljena je preko Udruga za dobrobit i zaštitu životinja Indigo i bila...

Posted by Farma on 9. rujan 2015

>>Anamarija u suzama otišla u kućicu za sluge, Hrvoje joj se nije htio pridružiti

>>Big Brother ili Farma: Koji ćete reality show vi gledati?

Komentara 3

MO
moja
13:49 09.09.2015.

Svi imaju isti komentar - pogledali (ni)malo. PREDOSADNO!

GR
grodar
15:06 09.09.2015.

jedna od glupljih emisija na tv-u

OK
okozaoko
11:57 06.10.2015.

Što će biti s njom nakon što show završi? Imam dojam da ste ju doveli samo kao još jedan rekvizit a ne živo biće.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije