Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Izrada kostima

Farmeri se uz pomoć udruge Kamensko spremaju za Noć vještica

farma
Foto: Nova TV
1/14
22.10.2015.
u 10:54

Farmeri će se za Noć vještica kostimirati i to u povijesne likove, a do tada, zajedno sa ženama iz udruge, morat će si izraditi kostime!

Farmere očekuje jedan vrlo uzbudljiv i kreativan zadatak, a da bi ga izvršili, pomoći će im gospođe iz udruge Kamensko, a jedna ih je posjetila s Mentorom Jožom.

Farmeri će se za Noć vještica kostimirati i to u povijesne likove, a do tada, zajedno sa ženama iz udruge, morat će si izraditi kostime!

– Vjerujem da će farmeri uspjeti izvršiti ovaj zadatak prije svega jer je zanimljiv i kreativan samim time što će im gospođe iz Kamenskog puno pomoći i napraviti pola posla, a njihov zadatak će biti samo da to dorade po svom vlastitom stilu –  kazala je gospođa Vesna koja je već podijelila farmerima uloge. Tako će Miriam biti Marija Jurić Zagorka, Ivan će biti Nikola Tesla, Annu je dopala uloga Veronike Desinićke, a Ivica će se kostimirati u Matiju Gupca. Ostale farmerice za Noć vještica bit će vile, a farmeri vitezovi.

Miriam je bila oduševljena svojim kostimom, dok se Sara i ne pronalazi u ulozi vile. – Uloga vile mi se ne sviđa jer se ne vidim ni u maškarama kao neku vilu. Sviđa mi se jer mi je tada rođendan i imat ću neki tematski rođendan, ako ostanem do tada još ovdje – rekla je Sara dok je Ivan, koji će morati puštati brkove, izjavio: – Mislim da nisam dostojan jednog takvog velikana kao što je Nikola Tesla!

Mentor Joža navratio je još jedanput kako bi farmere odveo na izlet. Ovoga puta sa sobom je, osim Gazdarice Anite, poveo i Ivana, Ivicu i Donalda te ih odveo u šumu gdje su učili piliti stabla. – Svake zime sam u šumi. Kako se grijemo na drva, znači da mi to nije nikakva nepoznanica – rekao je Donald, dok je Ivanu ovo bio prvi put da ide u šumu rušiti stabla. Dok su kršni momci pripremali ogrjev za zimu, Anita je šetala šumom i brala gljive i žireve.

Osim posjeta Mentora Jože, farmere je posjetila i Mia kako bi održala obiteljski sastanak s farmerima. Prigovorila im je da moraju bolje voditi računa o higijeni te upozorila na smicalice koje si farmeri međusobno podmeću. Posebno se osvrnula na situaciju u kojoj su Miriam vrata WC-a nekolicina farmera zakucala čavlima. Iako se većina farmera složila da su u posrijedi igrice kojima se zabavljaju i koje nikome ne smetaju, čini se kako se Miriam ne slaže s njima.

– Od početka "Farme" svatko je imao neku svoju taktiku. Spačke, neke dosta zločeste kao zakucavanje WC-a čavlima i slično me pogađaju. Ja to ne vidim kao šalu, već i kao pritisak na mene kao "daj, predaj se, slaba si, ne možeš to izdržati, hajde doma" – kazala je Miriam i dodala kako ju je posebno iznenadilo ponašanje jednog farmera: – Jako teško mi padne kad se čovjek s kojim sam do prekjučer pričala i koji me podržavao priključi tim spačkama. Konkretno, govorim o Ivanu – izjavila je Miriam i zaključila: Ako moji farmeri prema meni budu jako zločesti, meni nije problem prijeći na stranu novih farmera i s njima pokušati gurati dalje.

 – Sad sam već sedmi tjedan na farmi i mogu reći da sam nekako zaboravio onaj vanjski svijet. Jako mi se sviđa ovaj farmerski život. Uživam ovdje  –  poručio je Ivan koji slovi za najvrednijeg farmera.

>>Izazivači podbacili, Anita i dalje ostaje Gazdarica Farme

>>Anita našla poruku izazivača zapiknutu nožem na svojoj kućici

Ključne riječi

Komentara 2

RI
rikavac
11:47 22.10.2015.

zaboli me ona stvar za farmere dosta sto nas tv utusi sa realitima na udarnim terminima jos nas i vi smarata sa clancima.

ZP
zeljko.panic.16
09:51 27.10.2015.

Ana - Marija za noć vještica ne treba kostim, dosta je da pokaže guzicu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije