Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nije im se svidjela ideja

Na farmi izbila drama zbog dukata: 'Radije bih umro, nego uzeo tvoje dukate!'

farma
Foto: Nova TV
1/5
13.11.2015.
u 10:41

Budući da se Gazdarica Miriam vratila na Farmu s puno hrane, a bez dukata odlučila je podijeliti farmerima svoje dukate.

Prošlog tjedna, dok je vladala Anamarija, farmerima nije ništa donijela sa Sajma. Umjesto hrane, donijela je dukate.

Ovoga puta, imali smo prilike vidjeti kako je kod Miriam bilo potpuno drugačije. Gazdarica Miriam na sajam je vodila Annu i Josipa.

Obavljenim radovima Mentor Joža bio je izuzetno zadovoljan. -Svaka čast! Moram vas pohvaliti. I Gazdaricu. Pedantno, lijepo, uredno. Evo certifikat potpisujem- kazao je ponosno Mentor Joža.
Budući da se Gazdarica Miriam vratila na Farmu s puno hrane, a bez dukata odlučila je podijeliti farmerima svoje dukate.

-Kao Gazdarica sam odlučila i molim vas da to primite …- započela je Gazdarica. Međutim, svi farmeri su znali o čemu se radi te nitko od njih nije htio primiti Gazdaričine dukate. -Ja tvoje dukate neću. To je tvoje i ti svoje dukate nećeš dati meni. Ne bi ti uzeo, već bi radije umro- kazao joj je ljutito Josip.

-Prošli sam tjedan ja donijela dukate, a ti hranu i neka to sada bude to- kazala je Anamarija. Josipu se nije svidjelo što je Blaženka prva otišla od stola, dok se Blaženki nije svidio Josipov nastup. S druge strane, Ivica ima svoje mišljenje o dukatima.

-Ne slažem se s time da se dukati, koje smo zaradili, šalju na Sajam da bi se nešto kupilo. Ako nismo u stanju sami proizvest, tržit i kupit, onda je to po meni sve minus- kazao je Ivica.
Objasnio je i kako je za njega Sajam uspješan ukoliko su prodani svi proizvodi te zarađenim dukatima kupljene potrebne namirnice. Dodaje, kako nije uspješan Sajam ukoliko se moraju dodavati dukati.

-Mene je pokojni otac učio da od jednog dukata, napravim tri dukata- poručio je Ivica dok se Miriam branila s uštedom dukata.
Josip smatra da se dukati trebaju štedjeti. -Moramo štedjeti dukate da bi glavna nagrada pobjedniku bila što veća- kazao je.

Dodao je i kako je među farmerima drugačije te oni žele potrošiti svoje dukate i zaboraviti na onoga tko ostane do kraja na Farmi. Osim što je sa sajma donijela puno hrane, zajedno s mentorom Jožom, farmeri su napokon kupili patke.

>>Pogledajte kako su Farmeri obilježili Martinje!

>>Aleksandra ima tajni plan: Ovaj tjedan riješiti Annu, drugi Anamariju i mila majka!

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije