Nova imena za Dance

Na Exit festivalu nastupiti će i slavni Magnetic Man

magnet
Magnet Man
01.03.2011.
u 16:46

Već najavljenim imenima, kao što su Fedde Le Grand, Tiga, James Zabiela, Joris Voorn i Gramophonedzie, pridružuju se i DJ Sneak, Carl Craig, Marco Carola i tiNi

Dance Arena Exit festivala najavljuje još nekoliko impresivnih imena. Svake godine 20.000 ljudi dočekuje zoru na Petrovaradinskoj tvrđavi uz najbolje izvođače svjetske elektronske scene. Već najavljenim imenima, kao što su Fedde Le Grand, Tiga, James Zabiela, Joris Voorn i Gramophonedzie, ove godine pridružuju se i DJ Sneak, Carl Craig, Marco Carola i tiNi. Pojačanje s main stagea pružit će trenutačno najpopularnija dubstep grupa i jedan od najtraženijih izvođača na Exit socijalnim mrežama Magnetic Man.

Cijena festivalske ulaznice u Hrvatskoj iznosi 550 kn, dok je mjesto u kampu 185 kn.

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar Idler 3
Idler 3
17:18 01.03.2011.

Svjetska elektronska scena....znači nema turbo-folk-cajka...onda to nas ne zanima >:-))

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije