Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 13
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Split

Na Bajagi u Splitu letjeli grudnjaci, a pala i jedna prosidba

bajaga
Foto: Ivana Ivanović/PIXSELL
1/4
19.03.2011.
u 09:41

Momčilo Bajagić Splićanima je servirao najveće i najbolje uspješnice koje su nastale tijekom 25 godina na sceni te su svi zajedno uživali u dobro poznatim ritmovima

Momčilo Bajagić Bajaga i njegovi Instruktori u petak su dva i pol sata zabavljali Splićanegotovo punoj Spaladium areni. Bajaga i Instruktori Splićanima su servirali najveće i najbolje uspješnice (S druge strane jastuka, Dvadeseti vek, Život je nekad siv. nekad žut, Kad hodaš, Lepa Janja...) koje su nastale tijekom 25 godina na sceni te su svi zajedno uživali u dobro poznatim ritmovima. Naravno bilo je i gostiju na bini, a Splićanima je najviše ”sjeo” njihov Peco Pecej, koji je bio za bubnjevima u Dobro jutro džezeri. Peci su Bajaga , Instruktori i Spaladium arena pjesmom čestitali 61. rođendan. Prštale su emocije na sve strane, bilo je grudnjaka na mikrofonu, a Bajaga je s pozornice u ime jednog Tonija zaprosio jednu Maju. Pogađate, reflektor je obasjao Tonija na koljenima Maja je u suzama pristala, iako je Bajaga s pozornice bio u strahu da ne dođe do blamaže. Nakon prva dva sata svirke, nije trebalo dugo dobro raspoložene Bajagu i Instruktore dozivati na bis. Rado su se vratili na pozornicu Spaladium arene i nakon niza uspješnica završili sa Samo nam je ljubav potrebna. (sv)

Komentara 4

JB
Juda ben Tudum
11:08 19.03.2011.

jel on sta pjeva o holokaustu?

RU
RUS
14:40 19.03.2011.

TO JE ONAJ KOJI JE DEVEDESETE VIKAO STO SE ZALE TI USTASE !U BEOGRADU U KAFICU I POKAZAT CEMO MI NJIMA . SADA MU OGRGANIZIRAMO PO HRVATSKOJ JOS KONCERTE : SUPPPPEEERRRR!!!!!!!

MA
mališa
16:37 19.03.2011.

RUS Ako je to i tačno, šta ćeš, život je takav, nekad siv nekad žut.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije