Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 145
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nives celzijus:

N. Celzijus: Ne pada mi na pamet da se svađam s ocem svoje djece

nives (1)
Foto: Nives Celzijus
1/5
19.10.2012.
u 12:00

– Nisam ljubomorna, a ono što osjetim toliko je slabog intenziteta da je bezopasno, neprimjetno. Ljubomora na mene djeluje inspirativno, produktivno – kaže Nives i dodaje što joj smeta: – Mrzim laži.

– Moj je život bio bajkovit. OK, bilo je i bit će gadnih epizoda, ali i one su dio bajke. Jedino čega se u životu užasavam je monotonija, a kod mene nikad nije monotono. Zato volim svaki djelić svog života – govori Nives Celzijus. Ako ne vodi sudski proces zbog knjige škakljiva sadržaja, snima izazovni editorijal s jedva kojom krpicom na sebi, a u posljednje vrijeme proživljava i teške privatne trenutke jer joj se sedmogodišnji brak s nogometašem Dinom Drpićem našao na kušnji. I dok su glasine o njihovu razvodu sve glasnije, 30-godišnja pjevačica otvorila nam je dušu:

– Teško mi je govoriti o Dini. Nismo u svađi, najnormalnije komuniciramo. Ne pada mi na pamet da se svađam s ocem svoje djece. Dovoljno sam razumna da sve rješavam mirnim putem, a mislim da je i on takav – govori Nives. Kaže da su prolazili kroz teško razdoblje i da je bilo razmirica, ali ne želi iznositi pojedinosti.

Novac je ne brine

– Naravno da u svakoj vezi i svakom braku uvijek ima i svađa, ali ih ne namjeravam dijeliti s nacijom – objašnjava. Jedan od razloga za nevolje u braku bila je, priča se, Dinina ljubomora, a je li ona ljubomorna?

– Nisam ljubomorna, a ono što osjetim toliko je slabog intenziteta da je bezopasno, neprimjetno. Ljubomora na mene djeluje inspirativno, produktivno – kaže Nives i dodaje što joj smeta: – Mrzim laži. Ni na što se toliko ne ljutim kao kad mi lažu i podcjenjuju moju inteligenciju!

Na pitanje o financijskim problemima o kojima se, s obzirom na to da Dino već dulje nema klub, sve više priča, odgovara dvosmisleno: – Kad imam problem bilo koje vrste, uvijek sam sretna jer mi se usporedo događa nešto predivno na drugom planu!

Vrijeme joj zato, bez obzira na ljubavne i financijske brige, zaokupljaju ljepše stvari – druženje s klincima, sedmogodišnjim Leoneom i petogodišnjom Taishom, te rad na novoj pjesmi, blogu i internetskoj stranici.

– Radim svašta pomalo. Trenutačno sam u studiju, snimam pjesmu “Noć se zove Nives” sa srpskim reperom Denirom koji mi je napisao i posvetio pjesmu. Uvijek sam željela da mi netko posveti pjesmu – kaže najpoznatija domaća Playboyeva zečica i nastavlja: – Klinci su super. Leone je posvećen privikavanju na nove školske obaveze, a Taisha je pak impresionirana svime time. Uči s njim, piše zadaće i sama se priprema za školske obaveze sljedeće godine. Što se sporta tiče, zainteresirani su za štošta, samo nikako da pokažu ljubav prema nogometu. Iako, Taisha je poprilično zainteresirana za nogometaše. Poznaje gotovo cijelu momčad Reala. A zanima je i gluma – govori ponosna mama i otkriva: – Da, razmišljam o tome da imam još djece, htjela bih još troje!

Povrijedili je prijatelji

A što će na to reći Dino?

– Što se klinaca tiče, nisam smatrala da trebam nešto posebno informirati Dinu o svojim željama vezanim uz broj djece – opet je dvosmislena. Iza nje je mnogo toga, a kad se mora sjetiti najcrnjih i najsvjetlijih trenutaka, kao iz topa odgovara: – Povrijedili su me ljudi koje sam smatrala prijateljima. A veselim se svakodnevnim sitnicama.

A koliko ju je život pred očima javnosti promijenio?

– Mislim da su promjene više vezane uz moje godine i zrelost. Posao potpuno odvajam od privatnog života i moje svakodnevno okruženje nema doticaja s javnom scenom – priznaje Nives koja je kod kuće obična supruga i majka.

– Radim apsolutno sve kao i svaka druga žena, kuham, perem, čistim, radim i ajvar, koji mi je ove godine, kažu oni koji su ga kušali - fantastičan!

Za kraj, priznaje da se okreće inozemnoj karijeri, žali što nije ostala živjeti u Karlsruheu ili Ateni.

– Svaka opcija bi mi više odgovarala od Zagreba, ali nadam se skorom preseljenju!

Komentara 10

Avatar Idler 3
Idler 3
14:43 19.10.2012.

Uf, na svakoj fotki mi isto pada na pamet - goooooooool >;-))

Avatar Artoo Detoo
Artoo Detoo
15:18 19.10.2012.

Uf, koje velike misli...... Ne samo da je majka, ona je supruga, kuharica, ajvaruša i spremačica, filozof, ...... Pa to je fantsatično! Sad, još jedino ne mogu pohvatati ovaj dio koji se odnosi na karijeru. Koja karijera - ona sponzorušeše ili playboyeve zečice?

NO
normalac
12:32 19.10.2012.

Nives ne samodaje lijepa i seksi već je i pametna. Pustite Nives koja pošteno zarađuje za život. Okomite se na nepoštenje. Ženu je Bog obdario, mi uživamo u pogledu, Dino u dodiru i što s tim? Ma Nives samo uživajaj i daj Glu istinu II. Pa ćeš konačno i zasluženo primiti Kiklopa.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije