Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 179
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
romantični new york

N. Čanović: I mama je blagoslovila moju vezu s Marijanom

nives (1)
Foto: Privatni album
1/7
10.07.2010.
u 09:00

– Tjedan dana bili smo u New Yorku, obilazili Central Park, Brooklyn Bridge, lokacije iz serije “Seks i grad” među kojima i kuću kolumnistice Carrie Bradshaw – prepričava zgodna 27-godišnjakinja.

Dok su mnogi trljali rukicama s ciljem da ‘zacopraju’ novu vezu glumice Nives Čanović, njezina ljubav prema geodetu Marijanu Caru samo je rasla. Sigurni da su jedno drugom zauzeli posebno mjesto u srcu, nakon nešto više od šest mjeseci veze odlučili su otići ‘na duge staze’ – i u Večernjakovu Ekranu prvi put predstaviti se zajedničkim fotografijama.

– Tjedan dana bili smo u New Yorku, obilazili Central Park, Brooklyn Bridge, lokacije iz serije “Seks i grad” među kojima i kuću kolumnistice Carrie Bradshaw. Za moju ljubav otišli smo i na Brodway te pogledali mjuzikl “Mamma mia!” – prepričava zgodna 27-godišnjakinja. Iako se time previše ne hvali, Nives je jedna od rijetkih sretnica koju njezin izabranik prati i u šopingu. Stoga su pročešljali i newyoršku ponudu.

– Dečko mi je super, pratio me i nije me opominjao. No dobro, ni ja nisam pretjerivala. Kupila sam laptop jer se u SAD-u zaista isplati uložiti u tehniku, a od odjeće imam sve potrebno pa se nisam rasipala. Kupila sam jedne cipele i nešto suvenira – kazala je ekonomistica i glumica iz serije “Dolina sunca”. Budete li se nakon ovih njezinih izjava zapitali gdje naći takvog, idealnog muškarca, odgovor je – u zagrebačkoj Tkalčićevoj ulici. Upravo su se ondje u jednom kafiću susreli pogledi ovo dvoje ljubavnika.

– Upoznao nas je dečko moje najbolje prijateljice, ali nije bilo planirano. Prvi sam put ušla u poznati Portal i eto... Sad smo par i super se slažemo – otkriva atraktivna djevojka iz Novog Zagreba iz čijeg se osmijeha i tona u glasu dade naslutiti da je u Karlovčanina zaljubljena preko ušiju. Da je tomu tako dokazuje i priznanje:

– Marijana sam upoznala s mamom. Jako je zadovoljna – kaže Nives. U ljubavi joj je sve krenulo kao podmazano, pa se od dragog neće razdvajati ni u nadolazećim vrelim danima.

– Ići ćemo zajedno i na more. S divnim društvom koje imamo zaputit ćemo se nekamo južno. Još ne znamo gdje će to točno biti – kazala je Augustina iz “Doline sunca”. Naučena da ne planira, ni ovoj vezi neće ništa prognozirati. Ali sudeći prema tome da uvijek vjeruje u sretan kraj i ovog će ga puta, kaže, potajno priželjkivati. Na upit osluškuje li biološki sat te sanja li o majčinstvu, Nives odgovara:

– Moj lik, Augustina Vitezović u seriji je ostala trudna. I sretna! Jednom u životu, nadam se, to će se dogoditi i meni. Kad? Ma, ne još! Ali, mislim da će pravo vrijeme za bebu biti onda kad se trudnoća dogodi – tvrdi. Dok ne stane na ‘ludi kamen’ Nives će se predati učenju jer na Akademiji dramskih umjetnosti uskoro kani upisati postdiplomski studij.

Kao što to biva, i u hit-telenoveli “Dolina sunca” sudba će zgaziti zločeste, a pomaziti dobre likove

Obiteljska telenovela “Dolina sunca”, koja će sa 210. epizodom sljedećeg četvrtka doći svome kraju, svakodnevno je emitirana u pet zemalja uključujući Hrvatsku i dnevno je imala oko pet milijuna vjernih gledatelja i time postala najuspješnija domaća serija ove sezone. Najveću gledanost ostvarila je u susjednoj BiH, a zatim i u Srbiji gdje se emitirala u udarnom terminu. U Makedoniji je naslovna pjesma serije koju izvode Ana Vilenica i Bojana Gregorić Vejzović dobila nagradu za najbolju pjesmu na makedonskom radijskom festivalu. Velik interes za seriju pokazali su i Crnogorci koji su dogodovštine Eve i Kristijana pratili na Televiziji Atlas.

Što se zbiva u zadnjoj klapi? Opisano riječima glumice Nives Čanović, dobri će likovi završiti u blagostanju, a oni zločesti dobit će po nosu. Zaljubljeni parovi ostat će skupa, a među njima i Augustina Vitezović (Nives Čanović) i Karlo Sever (Ozren Domiter).

– Moj lik je sretan, zaljubljen i trudan. Na kraju planiramo što ćemo s djetetom, ali se ne razdvajamo. Prava ljubav ipak sve pobijedi. Mislim da je tako najbolje – otkrila nam je Nives. Za one koji su nagnuti istinskoj ljubavi između Kristijana Vitezovića (Ivan Herceg) i Eve Kralj (Ana Vilenica) koja se našla pred milijun prepreka evo sretnih vijesti – i njih dvoje dio su hepienda! Naravno, nakon što Kristijan uspije zaustaviti vlak...

Ključne riječi

Komentara 4

10
101lakeoswego
11:41 10.07.2010.

ko je ova-da novine pisu i pokazuju njujork, hehehehehehehehehehehe

OB
-obrisani-
11:49 10.07.2010.

N. Čanović: I mama je blagoslovila moju vezu s Marijanom-----------------------ma za 1 godinu ti si rastavljen lik ako budeš slušao svoju mamicu a snahu koju si doveo bit će sluga tvojoj mamici!

CA
carlita
13:19 10.07.2010.

Moram konstatirati da niti jedan pravi muškarac nije dobar materijal za pratnju u šopingu, samim tim zaključujem da Nives hoda s pederom...no oher explanation;)

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije