Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
FARMA

Mutti: Oliver i ja smo se voljeli i njegova je supruga znala za aferu

FARMA
Nova TV
25.04.2010.
u 16:28

– Ljutila sam se zato što su govorili da Oliver nikad nije bio sa mnom. I da sam prostitutka i da imam bordel – objasnila je Mutti.

Stilist Neven Ciganović, netom je ušao u relity show Farma u petak navečer, zadao si je zadatak da navede Branku Mutti da pred kamerama progovori o njezinoj vezi s Oliverom Dragojevićem. Ciganoviću nije trebalo dugo da zadatak ispuni, već drugi dan Branki je izravno postavio pitanje: – A što misliš, da napokon raščistimo misterij i da dovedemo Olivera na Farmu – upitao ju je Ciganović i začudio se što je ona o toj aferi progovorila za medije.

– Samo sam izjavila da smo bili zajedno i da smo se voljeli. On je došao k meni i živio u kući moga oca – rekla je Branka i dodala da je tad Oliver napustio suprugu kako bi bio s njom.

Ono što je najviše zanimalo stilista jest naziv “štraca” koji je Mutti dobila nakon afere.

– Ljutila sam se zato što su govorili da Oliver nikad nije bio sa mnom. I da sam prostitutka i da imam bordel – objasnila je Mutti.

Komentara 11

RI
rina
10:03 26.04.2010.

Ljudi moji zasto svi na Mutti??? A o Oliveru nista? Moj i vas IDOL je iznevjerio svoju familiju! I mora da je bio sasvim svjestan sta radi. Niko ga nije naterao. Istina boli.

MA
marelica
12:17 26.04.2010.

Rina, potpuno se slažem s tobom. Kod nas je uvijek žena kriva. Naravno da ne opravdavam njen postupak, ali njegova obveza bila je puno veća.

LE
leona
18:21 25.04.2010.

žene moje, mislite da imate pravo biti sa oženjenim ljudima, e pa di je tu moral i poštenje. mutti kaže da ona nikad ne bih mogla oprostit prevaru, a ja je pitam zašto dovodi druge ljude do te situacije da moraju patrneru oprostit prevaru?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije