Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 132
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
muškarci ne prilaze

"Muškarci nam ne prilaze. Ne znam jesmo li mi krive ili su oni papci?"

nives
Foto: Goran Stanzl/Pixsell
1/4
27.07.2010.
u 20:20

Dok ona uživa u Španjolskoj, Dino je u Hrvatskoj, a djeca Taisha i Leone s bakom na Braču, gdje plivaju s leptirićima.

“Tko ima, kupa se u moru, a tko nema – u lavoru”, kažu naši stari. A Nives Celzijus, uvijek korak ispred drugih, preskočila je i naše more i lavor pa sa svojom kumom, dizajnericom Natašom Kos, uživa na odmoru u Španjolskoj, i to na Ibizi! Iako izvrsno raspoložena, Nives na otoku poznatom po najluđim partyjima uživa, kako kaže, lagano i penzionerski:

Zabava po penzionerski

– Prekrasno nam je! Ispijamo koktelčiće sa šampanjcem i uživamo u otoku i odmaramo se – rekla nam je Nives i nastavila:

– Ne želim se uopće naprezati pa se čak i ne sunčam. Sunčanje je patnja, a ja sam žena koja voli samo uživati pa ću se kući vratiti sasvim bijela!

Ali na Ibizi poznatoj po partyjima, ali i najromantičnijem zalasku sunca na svijetu, seksepilnoj Hrvatici fali muški zagrljaj jer njen suprug, nogometaš Dino Drpić, nije mogao s njom na put.

– Dino je ostao u Hrvatskoj zbog poslovnih obveza. Mora izabrati između nekoliko inozemnih klubova za koje bi mogao zaigrati – kaže Nives. No bez obzira na to što nije sa svojom zgodnom ženom, Dino nema ni najmanje razloga za ljubomoru.

– Ma Dino mi ne vjeruje kada mu kažem da je Ibiza najgore odredište ako nisi u paru! Nas dvije same, a muškarci nam se uopće ne obraćaju. Dobro, prišao nam je jedan muškarac, ali on je, zamislite, iz Zadra! – ispričala nam je i u svojoj sarkastično-provokativnoj maniri dodala:
– Doduše, neki su u stanju piljiti satima, ali ne čine ništa! Ne znam jesmo li mi krive ili su muškarci ovdje doista papci?!

Nives je na Ibizi bila i prije sedam godina i iznenadilo ju je kako se otad promijenila struktura turista.

– Prije je ovo bila oaza za homoseksualce, a sada je meka u koju dolaze poznati sportaši. Ovdje je cijela španjolska reprezentacija, a neke igrače i poznajem – otkrila je.

Odlična kuharica

Na Ibizi ostaje još nekoliko dana, a za to će vrijeme njena i Dinina djeca, Taisha (3) i Leone (5), biti s bakom na Braču.

– Plivaju s gumenim leptirićima na rukama. Nemaju više tremu pa uživaju u kupanju! – kaže mama. Klinci se s mora vraćaju u subotu pa će uskoro s Nives opet na more. Ne znaju još kamo, ali znaju da će se zabavljati. Tata Dino će, na žalost, raditi.

– Izvrsna sam kuharica pa ću ih maziti delicijama – kaže Nives.

Ključne riječi

Komentara 28

ST
standup
15:33 28.07.2010.

zanussi.,.a cá ti je to \"mekog cánksíra\"??...jel to nesto sa Terazija ??

Avatar Bukovnik
Bukovnik
23:58 28.07.2010.

Draga moja curo ne budi ono sto krava zleze a to je tele. Pa zar ti misliz da jedino ti nosis onu zensku stvar medju nogama. Istini za volju meni si lijepa ali ne bas toliko da bih poludio za tobom. Spusti se i hodaj draga djevojko ne leti.

US
U srcu
08:40 28.07.2010.

e moj dino za 9 mjweseci opet ćeš biti tata

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije