Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 96
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Žestoka rasprava

Mudre farmerske rasprave o tome koji je fakultet najteži

Jelena Bosančić
nova tv
20.04.2010.
u 14:19

Kiki i Nikol razgovarali su o tome je li teži fakultet prava, koji studira Nikol, ili filozofija i socijologija, koju je studirao pjevač. Sabina je zaključila kako je pravo teže jer imaju knjige s tisućama stranica.

Na Farmi se uz jutarnju kavu raspravljalo o fakultetu i tome koji jestudij teži. Rasprava se vodila između Kristijana Rahimovskog i Nikol Bulat, a uključila se i Sabina Čedić s nekoliko pametnih upadica.

- Ja sam imao osamnaest kolegija u jednom semestru - hvalio se Kiki koji je studirao sociologiju i filozofiju.

S druge strane Nikol, studentica prava, uvjeravala ga je kako je njen faks puno teži jer za svoje ispite mora pročitati knjige koje imaju nekoliko tisuća stranica.

- Dobro znaš što je kazneno pravo? Tu imaš 1400 stranica od A do Ž. Definiciju od riječi do riječi, fališ jedno slovo i gotov si, to odmah mijenja sadržaj - uvjeravala je pjevačica Kikija, a u njenu obranu stala je i Sabina.

U jednom trenutku uključila se i Jelena sa zaključkom kako je svaki fakultete težak. Po njezinu mišljenju, arhitektura je najteža, a medicina još teža.

Komentara 3

KO
kokolomoj
15:30 20.04.2010.

Buduća \"intelektualna\" \"elita\" - pravnici , filozofi ...! Nisam ni očekivao da će neki inženjer ili FER-ovac biti među njima !

ST
SturmFührer
18:24 20.04.2010.

hahaha koji moroni.... sumnjam da je itko od njih uspio bar odluštati jedan semetar.... Za neke od njih bi i večernja škola predstavljala problem.

LE
leona
19:31 20.04.2010.

među najtežim fakultetima su medicina, fer..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije