Naslovnica Showbiz TV

Mudre farmerske rasprave o tome koji je fakultet najteži

Kiki i Nikol razgovarali su o tome je li teži fakultet prava, koji studira Nikol, ili filozofija i socijologija, koju je studirao pjevač. Sabina je zaključila kako je pravo teže jer imaju knjige s tisućama stranica.
20. travnja 2010. u 14:19 3 komentara 78 prikaza
Jelena Bosančić
Foto: nova tv

Na Farmi se uz jutarnju kavu raspravljalo o fakultetu i tome koji jestudij teži. Rasprava se vodila između Kristijana Rahimovskog i Nikol Bulat, a uključila se i Sabina Čedić s nekoliko pametnih upadica.

- Ja sam imao osamnaest kolegija u jednom semestru - hvalio se Kiki koji je studirao sociologiju i filozofiju.

S druge strane Nikol, studentica prava, uvjeravala ga je kako je njen faks puno teži jer za svoje ispite mora pročitati knjige koje imaju nekoliko tisuća stranica.

- Dobro znaš što je kazneno pravo? Tu imaš 1400 stranica od A do Ž. Definiciju od riječi do riječi, fališ jedno slovo i gotov si, to odmah mijenja sadržaj - uvjeravala je pjevačica Kikija, a u njenu obranu stala je i Sabina.

U jednom trenutku uključila se i Jelena sa zaključkom kako je svaki fakultete težak. Po njezinu mišljenju, arhitektura je najteža, a medicina još teža.

Financije
Ja sam PMP
Znate li što je PMP i zašto se u svijetu smatra zlatnim standardom?
  • kokolomoj:

    Buduća \"intelektualna\" \"elita\" - pravnici , filozofi ...! Nisam ni očekivao da će neki inženjer ili FER-ovac biti među njima !

  • SturmFührer:

    hahaha koji moroni.... sumnjam da je itko od njih uspio bar odluštati jedan semetar.... Za neke od njih bi i večernja škola predstavljala problem.

  • leona:

    među najtežim fakultetima su medicina, fer..