Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 183
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KRALJICA EKSTREMA

MTV Video Music Awards: Trijumfirala Lady Gaga

MTV
Foto: reuters/pixsell
1/10
13.09.2010.
u 10:44

Ovo je ostvarenje sna, draga moja čudovišta, a večeras smo cool ekipa na zabavi - zahvalila je Gaga odjevena u haljinu od sirova mesa na osam osvojenih nagrada.

Bila je to noć ekstravagantne kraljice Lady Gage. Na sinoćnjoj dodjeli nagrada MTV Video Music Awards u Los Angelesu trijumfirala je s čak osam osvojenih nagrada, a najvažnija je ona za najbolji ženski video za pjesmu "Bad Romance". Okitila se nagradom i za najbolju glazbenu suradnju za pjesmu "Telephone" s Beyonce te za najbolji ples u videu, također za "Bad Romance".
- Ovo je ostvarenje sna, draga moja čudovišta, a večeras smo cool ekipa na zabavi - zahvalila je Gaga odjevena u haljinu od sirova mesa. Presvlačila se čak tri puta, svaki put u intrigantniju i šokantniju haljinu.

Nagradu za najbolji muški video godine i najbolji hip-hop video za pjesmu "Not Afraid" dobio je Eminem. Na pozornici mu se pridružila Rihanna te su udružili snage u izvedbi zajedničkog hita "Love the Way You Lie".

Najboljim rock videom proglašena je pjesma "Kings and Queens" benda 30 seconds to Mars, u kojem svira i glumac Jared Leto. Nagradu za najboljega novog glazbenika dobio je Justin Bieber. Veliko iznenađenje na dodjeli nagrada izazvala je glumica Lindsay Lohan koja nakon zatvora i rehabilitacije opet tulumari. Na dodjeli su bili i Katy Perry, Kanye West, Cher, Lil` John, Ciara, Drake, Ashley Green, Justin Timberlake, Kesha, Selena Gomez, Rosario Dawson...

Komentara 29

Avatar Nikica Velikovski
Nikica Velikovski
11:23 13.09.2010.

Ledi Gaga je divna

KR
krasnayi
11:48 13.09.2010.

lady gaga nije bila u hrvatskoj.nas ministar cobankovic hoda u debelom mesu vec desetljecima pa ne prima mtvijeve nagrade.on samo prima plave kuverte!

IN
Individuao
22:01 14.09.2010.

Lady Gaga je nitko i ništa prema jednoj veličini, jednom gigantu kao što je Mišo Kovač!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije