Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Imao dvije operacije

Mršavi Mamić: Zdravko se prepolovio zbog bolesti

zdravko mamić smršavio
Foto: Marko Lukunić/PIXSELL
1/4
24.12.2013.
u 22:46

Zdravko Mamić nedavno je posjetio otvaranje restorana Anice i Roberta Kovača u zagrebačkim Sesvetama. Mnogi su primjetili da je vidno smršavio.

Zdravko Mamić nedavno je posjetio otvaranje restorana Anice i Roberta Kovača u zagrebačkim Sesvetama. Mnogi su primjetili da je vidno smršavio. Šef Dinama je, pišu 24sata, imao dvije operacije te mora biti na dijeti. Smršavio je čak 15 kilograma. Na otvorenju restorana pio je samo vodu.

Zbog zdravstvenih problema i prije operacije počeo je ići na terapije te vježbe. Osim mršavijeg Mamića, pozornost je plijenila i Kristina Kovač, supruga izbornika Nike. Budući da se rijetko pojavljuje u medijima, izazvala je veliku pozornost kada se pojavila na otvorenju restorana sa suprugom.

>>Slavili s obitelji u Zagrebu, a Božić provode u Berlinu

Komentara 29

Avatar morski covik 1
morski covik 1
07:47 25.12.2013.

E ako moze MAminjo mogu i ja!

IN
Ineboimorejeplavo
11:35 25.12.2013.

Blagoslovljen Božić Maminjo, tebi, tvojoj obitelji i svim ljudima dobre volje želim.

HA
Harpoon
10:21 25.12.2013.

Bio bi puni pogodak za Maminja da je uz tjelesne gabaririte prepolovio svoju bahatost i vulgarnost. To bi bio pun pogodak, ali mu ipak želim Sretan Božić

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije