Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 53
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
krati vrijeme kući

Mrle iz Leta 3 sve nasmijao urnebesnom snimkom vježbanja i pozvao sve da mu se pridruže uživo

Foto: Instagram/riley.loudermilk
1/5
27.03.2020.
u 22:00

Poznati Mrle iz Leta 3 na svom je Instagramu podijelio kako svakog utorka i četvrtka i vi možete zajedno s njim vježbati uživo preko Instagrama.

Davor Martinović Mrle iz Leta 3 svoje dane kod kuće krati vježbanjem, i to na svoj način kako samo on zna, a kako nikome od nas ne bi bilo dosadno, odlučio je videa podijeliti s pratiteljima na Instagramu kako bi i njih inspirirao za vježbanje. 

Kako je napisao, svakog utorka i četvrtka poziva sve da zajedno s njim vježbate uživo preko Instagrama. 

"Eeee, ruljo! Mi koji mislimo na svoje tijelo, došlo je vrijeme kad se moramo boriti kao jaki čupači pi*ke protiv strašnih neprijatelja", rekao je u videu.

"Vježbamo u karanteni jer neprijatelj ne spava! Svakog utorka i četvrtka u 10 ujutro vježbaj sa mnom uživo na Instagramu i postani istinski ČUPAČ PI*KE! Označi čupače, vidimo se sutra", poručio u opisu.

Ključne riječi

Komentara 2

Avatar Warded
Warded
23:15 27.03.2020.

A ko je njemu počupa p*čku na vrhu glave? Šta nije moglo uć u glavu, kultura?

LL
lijepa_li si
23:30 27.03.2020.

EPK,...rijeka "urbani" u deliriju

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije