Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 77
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
otkrili joj svoje želje

Mrazica Šuput zabavljala djecu na Adventu, odolili joj nisu ni muškarci

Foto: Tibor Jurjevic/PIXSELL
1/6
21.12.2019.
u 08:00

Pjevačica se maskirala u Mrazicu te je u Krašolandu pozivala djecu u ured Djeda Mraza gdje su joj otkrivali svoje božićne želje.

Maja Šuput Tatarinov trenutačno radi punom parom. Sezona je blagdanskih domjenaka pa nastupe ima gotovo svakodnevno, a uz to je gledamo i u žiriju Supertalenta. Ovih dana pjevačica je uspjela pronaći slobodno vrijeme i uživati s najmlađima na zagrebačkom Adventu.

Pjevačica se tom prigodom maskirala u Mrazicu te je u Krašolandu pozivala djecu u ured Djeda Mraza gdje su joj otkrivali svoje božićne želje. Maja je posjetila i svoju kućicu na Adventu koja se ove godine smjestila u Bogovićevoj ulici.

Foto: Tibor Jurjevic/PIXSELL

Uz sam štand smjestila se pozornica koju posjetitelji mogu iskoristiti za fotografiranje, a mogu i zapjevati.

I to na posebnom Majushka mikrofonu koji možete nabaviti po cijeni od 365 kuna. Ove godine Šuput je odlučila kućicu iskoristiti prvenstveno za promoviranje vlastitog brenda pa se tako, osim Majushka mikrofona, na štandu mogu kupiti i slušalice po cijeni od 259 kn, Majin novi album za djecu “Što je to ljubav”, majica, baloni i party čaše. Sve što vam treba za ludi tulum. Sve je upotpunila i delicijama poput slasnih burgera i fritula.

Foto: Tibor Jurjevic/PIXSELL

Ključne riječi

Komentara 2

NA
nasunis
08:31 21.12.2019.

Kad pijem ispred ducana onda sam pijanac, a kad pijem na adventu onda sam faca

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije