Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 27
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zgodna Georgia May

Možete li vjerovati da kćerka Micka Jaggera izgleda ovako predivno?

georgia may jagger
Foto: Eva Oertwig/DPA/PIXSELL
1/8
15.01.2014.
u 16:35

Georgia May Jagger zaista izgleda spektakluarno. Jedna od najpoznatijih britanskih manekenki pojavila se na reviji Alene Akhmaduline na Berlinskom tjednu mode.

Georgia May Jagger zaista izgleda spektakluarno. Jedna od najpoznatijih britanskih manekenki pojavila se na reviji Alene Akhmaduline na Berlinskom tjednu mode. U predivnoj svijetloplavoj haljini zanimljivog kroja, Georgia je izgledala izvrsno.

Njezin sjajan izgled ne čudi. Duge noge i lijepo lice 22-godišnja manekenka može zahvaliti majci Jerry Hall, također manekenki, dok pune usne duguje ocu Micku Jaggeru.

Iako mlada, već je radila za Chanel, Versace, Vivienne Westwood te Miu Miu, a sa svega 17 godina potisala je i unosan ugovor s kozmetičkom kućom Rimmel.

>>Georgia May Jagger seksi i kad nosi kostim robota

Komentara 2

US
USA
17:09 15.01.2014.

Ne mozemo vjerovati jer za razliku od novinarke vidimo dobro. Kumice na placu kad su bile mladje su izgledale ljepse o ove prosjecne glavate cure.

SO
Soljženicin
19:09 15.01.2014.

mlado i slatko, hmmmm

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije