Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 19
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Promijenila imidž

Možete li prepoznati ovu popularnu glumicu?

Kristen Stewart
Foto: Twitter
10.07.2014.
u 08:44

Promjena frizure bila je samo pitanje vremena s obzirom da je nedavno izjavila kako prije smrti namjerava obrijati glavu i napraviti tetovažu na glavi.

Nakon što je dugo izbivala s javnih događanja, zvijezda filma Sumrak  Kristen Stewart pojavila se na Tjednu mode u Parizu i iznenadila.

Od tajanstvene brinete postala je vatrena crvenokosa. Promjena frizure bila je samo pitanje vremena s obzirom na to da je nedavno za People izjavila kako prije smrti namjerava obrijati glavu i napraviti tetovažu na glavi.

Ipak, imidž novopečene crvenokose nije bio spontan. Razlog je ove frizure nova uloga za koju se Kristen priprema.

>>Robert Pattinson i dalje u kontaktu s Kristen Stewart

>>Princ platio 500 tisuća dolara za 15 minuta s Kristen Stewart

Komentara 1

LI
liliZG
10:41 10.07.2014.

ta mala mi nikak ne leži...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije