Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 17
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Anja Alavanja

Može ovo proći pod navijačku? Badić crven, ja bijela

Anja Alavanja
Instagram
08.07.2018.
u 14:16

Poznata voditeljica Anja Alavanja odmara u Dalmaciji, a svoje je obožavatelje na Instagramu iznenadila dosjetljivošću.

Navijačka groznica u punom je jeku, a rijetki su oni koji nisu jučer iz svojih ormara vadili crveno- bijele kombinacije. Poznata voditeljica Anja Alavanja odmara u Dalmaciji, a svoje je obožavatelje na Instagramu iznenadila dosjetljivošću.

 

 

Umjesto crveno - bijelih kockica, Alavanja je na plažu došla u crvenom kupaćem kostimu, a u skladu s njenom "bijelom kožom", kako je napisala uz fotografiju, zapitala se može li ta "kombinacija" proći pod navijačku.

 ''Može ovo proći pod navijačku? Badić crven, ja bijela''.

Komentara 3

DU
Deleted user
14:57 08.07.2018.

Ovo je već postala pošast nema kokoši koja nije ponudila sisu , dupe ,noge ili sve troje plasirajući sebe uz uspjehe repke . Odlično je navijati ali dajte malo mašte zasadite drvo banane , pišite haiku , snimite selfi naa Tulovim gredama ....

PA
Pajo1203
15:38 08.07.2018.

Samo pokaži meso i onda si slavna , jebote ova niti ima mesa ni šta pokazati a razgolitila se i još unmilila se da je nešta

ST
stopostohrvat.
20:08 08.07.2018.

Nesto si mi se opustila sta je to. Sise spale ko u babe, nista zategnito, nema se na cemu ni izdrkat, vidi se da nisi na cvarcima. Ali dobro nema veze neka ima kravetina na sve strane da se ima na cemu drkat.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije