Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'opet ću biti lijepa'

Može li ona dostojno zamjeniti Severinu?

tvoje lice zvuči poznato
Foto: NovaTV
1/11
11.11.2014.
u 12:06

U posljednjoj emisiji je fotorulet showa "Tvoje lice zvuči poznato" natjecateljima na izbor ponudio neke među najatraktivnijih i najpopularnijih eurovizijskih hitova

U posljednjoj emisiji je fotorulet showa "Tvoje lice zvuči poznato" natjecateljima na izbor ponudio neke među najatraktivnijih i najpopularnijih eurovizijskih hitova. Ove nedjelje u specijalu popularnog televizijskog showa prisjetit ćemo se tako Severinine pjesme "Moja štikla", a njen nastup u atraktivnoj crvenoj haljini dočarat će nam Andrea.

Andrea se posebno veseli povratku u "ženstvenost" pa stoga ne čudi njena izjava koju je dala nakon što je transformirana u Sennu M, otkrila svoj novi zadatak - imitirati Severinu: "Opet ću biti lijepa žena, to je super".

Baby Dooks postat će Daniel Popović, a otpjevat će "Džuli", dok će se Minea transformirati u Ruslanu te otpjevati i otplesati "Wild dance". Ronald će uprizoriti nastup Novih fosila kada su se na Euroviziji pojavili s pjesmom "Ja sam za ples", a Mario je ovaj put dobio zadatak transformirati se u Doris Dragović. Mario će morati dati sve od sebe da otpjeva "Mariju Magdalenu"', a Jasnu ćemo iduće nedjelje vidjeti u uskoj narančastoj haljini u kojoj je Tajči 1990. osvojila brojna srca s pjesmom "Hajde da ludujemo". Ovotjedna pobjednica Vanda morat će se pripremiti za ulogu pjevačice Loreen, a izvest će pobjedničku eurovizijsku pjesmu iz 2012. "Euphoria".

Foto: NovaTV

Giuliano će se ipak morati opet vratiti u štikle i haljinu jer ga ovaj put čeka interpretacija hita grupe Riva "Rock me baby", a njegov nastup budno će pratiti i sama Emilija Kokić koja je sa svojim bendom Riva pobijedila na Euroviziji 1989. godine Kako će Emilija kao gostujući član žirija komentirati Giulianov nastup, i tko će najviše oduševiti žiri, natjecatelje same i publiku, saznat ćemo već ove nedjelje u sedmom izdanju najgledanijeg televizijskog showa.

>>Zvijezda emisije Tvoje lice zvuči poznato: Moj imaginarni dečko jako je tolerantan

>>Tajna uspjeha emisije koja je pred ekrane vratila generacije koje su televiziju otpisale

>>Vanda Winter pobijedila briljirajući u ulozi rokera Axla Rosea

>>Prepala sam se kad sam prošla pored kombija u pauzi i vidjela svoj odraz u staklu

Komentara 9

JA
james49
13:39 11.11.2014.

Koje su to važne sposobnosti, da se zamijeni Severina?

AN
Android
14:01 11.11.2014.

Može li ona dostojno zamjeniti Severinu? Ćemu "dostojno"?

Avatar Ironman0105
Ironman0105
13:50 11.11.2014.

"Stikla" nije niti najpopularnija nitinajatraktivnija "Eurovizijska" pjesma, nego jedan od najvecih promasaja i neuspjeha HTV-a od ka doticno takmicenje ostoji.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije