Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 7
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Bez slikanja, molim

Morrissey bez Davida Bowieja

Morrisey
Promo
08.03.2013.
u 15:12

Diskografska kuća EMI na Bowiejev zahtjev Morrisseyu zabranila objavu omota albuma s fotografijiom na kojoj se nalaze oba pjevača

Diskografska kuća Parlophone sljedeći mjesec ponovno objavljuje "Kill Uncle", Morrisseyev album iz 1991. godine, kao i legendarni singl "The Last of the Famous International Playboys", ali ne u originalno zamišljenom omotu.

Naime, Morrissey je na omotu ploče namjeravao objaviti sliku iz 1992. godine na kojoj se nalaze on i David Bowie. No, u posljednji trenutak diskografska kuća EMI stavila je veto na fotografiju. U službenoj izjavi koju prenosi Truetoyou.com, piše:

– David Bowie naredio je kompaniji EMI UK da zaustavi objavu spomenute fotografije na omotu remasteriranog Morrisseyeva albuma i singla. Bowie, doduše, nema autorska prava na tu fotografiju, ali je većina njegovih pjesama licencirana kompaniji EMI.

Morrissey će ipak objaviti spornu fotografiju, ali će s nje izbrisati Bowiejev lik i umjesto njegova u kadar ulijepiti lice pjevača Ricka Astleyja.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije