Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 16
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SUPERTALENT

Monica Rogić: Nimalo se ne nadam pobjedi, samo se želim dobro zabaviti

supertalent
Foto: Marin Tironi/Pixsell
1/2
05.12.2009.
u 18:55

Monikini ukućani dovoljno su vjerovali u nju te je nagovorili da u petak otpjeva operu, što se pokazalo kao pun pogodak. Od predivnoga glasa mlade Riječanke Nina Badrić se naježila.

– Suze su mi jednostavno krenule kada su publika i žiri ustali na noge i kada sam vidjela gomilu medvjedića što su doletjeli na pozornicu – rekla nam je prepuna emocija Monica Rogić jutro nakon prolaska u finale showa Supertalent. Njezina izvedba vrlo zahtjevne pjesme “Time To Say Goodbye” najviše je oduševila Ninu, Enisa i Dubravka, ali i gledatelje, koji su je izabrali za prvog finalista u preksinoćnjoj posljednjoj polufinalnoj emisiji.

Nina Badrić se naježila

Monikini ukućani dovoljno su vjerovali u nju te je nagovorili da u petak otpjeva operu, što se pokazalo kao pun pogodak. Od predivnoga glasa mlade Riječanke Nina Badrić se naježila te joj rekla kako je pokazala da se može snaći u svakom glazbenom pravcu, a strogi Dubravko Merlić njezin nastup ocijenio je kao jedan od najvećih, čak vrhuncem cijelog showa.

A skromna 13-godišnjakinja priznaje da se nije nadala prolasku u finale, a isto tako ne očekuje ni pobjedu, već samo dobru zabavu. Za veliku završnicu planira opet izabrati pjesmu kojom će još jednom moći pokazati svu raskoš svojega glasa, a možda to bude i pjesma jednog od njezinih omiljenih glazbenika Alicie Keys, Beyonce ili Toše Proeskog.

Ponosna mama

Monica je svoje izvanredne glasovne sposobnosti pokazala već s četiri godine pjevušeći po kući, a danas je učenica glazbene škole u kojoj svira klavir i violinu te pohađa satove solo pjevanja. Mama Gabriele u tome joj je najveća podrška, a ona je i glavni vozač kad Moniku treba voziti na satove i probe.

– I sad se naježim kad se sjetim petka navečer. Bila je to predivna večer, ponosim se svojom kćeri – otkrila nam je Gabriele Rogić, koja je s Monikom navijala da u polufinalu nigdje ne pogriješi jer ipak je bila riječ o pjesmi koju rijetki mogu dobro otpjevati. Osim u Supertalentu Monica je dosad pjevala i na priredbama za dan škole te prijateljima na svadbi, a želja joj da jednoga dana kao profesionalna pjevačica puni velike dvorane te nastupa pred brojnom publikom.

Ključne riječi

Komentara 1

KA
Karla
23:02 05.12.2009.

Sve čestitke mladoj pjevačici! Ostani tako jednostavna i skromna!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije