Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 14
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
I to četiri godine?

Monica Bellucci imala aferu s azerbajdžanskim poduzetnikom?

monica
29.08.2013.
u 08:51

Nagađanja o uzroku razvoda Monice Bellucci i Vincenta Cassela ne jenjavaju. Pojavljuje se sve više informacija o njihovom odnosu - odvojenom životu i otvorenoj vezi.

Nagađanja o uzroku razvoda Monice Bellucci i Vincenta Cassela ne jenjavaju. Pojavljuje se sve više informacija o njihovom odnosu - odvojenom životu i otvorenoj vezi. No, dok su mediji dosad bili naklonjeniji Monici, sada je objavljena informacija prema kojoj je lijepa glumica kriva za prekid jer je pala na šarm azerbajdžanskog biznismena Telmana Ismailova.

Bellucci i Telman navodno su romansu započeli nakon što je ona gostovala u Turskoj na otvorenju jednog luksuznog hotela. Dogodilo se to prije četiri godine, a glasina bi se odlično uklopila u imidž 57-godišnjeg ženskaroša. Telman obožava luksuz i glamur, pa je tako u medijima završio nakon što je platio pola milijuna eura da bi mu Jennifer Lopez pjevala na rođendanu.

>>Monica Bellucci i Vincent Cassel dugo živjeli na različitim adresama

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije