Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 88
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
bez dlake na jeziku

\'Momak s Madisona\' Jon Hamm nazvao Kim Kardashian glupačom

jon hamm
Foto: pixsell
1/3
13.03.2012.
u 09:02

\'U današnjem društvu najviše si nagrađen ako si je... idiot poput Kim Kardashian i Pariz Hilton\', izjavio je u intervjuu za britanski magazin Elle poznati glumac.

Zvijezdi serije 'Momci s Madisona', glumcu Jonu Hammu najmanje od svega u Hollywoodu sviđaju se instant reality zvijezde poput Kim Kardashian i Paris Hilton, o kojima je rekao riječ-dvije u svojem posljednjem intervjuu za britansko izdanje časopisa Elle. Izjavio je kako je današnji kult celebrityja idiotkinje poput Paris i Kim pretvorio u milijunašice.

– Sudeći po Kim Kardashian i Paris Hilton, glupost je danas definitivno u modi. U današnjoj kulturi najviše su nagrađeni je... idioti, zaključio je glumac koji je na svojih pet minuta slave u Hollywoodu dugo čekao.

Kim je u svome odgovoru bila suzdržana napisavši na svojoj Twitter stranici kako Hammov komentar smatra nemarnim.

– Poštujem Jona i smatram kako ne trebamo svi u životu birati isti životni put. Oboje naporno radimo i moramo se međusobno poštovati. Nazvati idiotom nekoga tko vodi svoj biznis, dio je uspješnog televizijskog showa, piše, producira, dizajnira, po meni je vrlo nemarno.  

Ključne riječi

Komentara 1

NY
Nyc1
14:49 13.03.2012.

Bravo Jon ! Slažem se sa tvojim zaključkom o tim spodobama !!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije