Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
HUMANOST RTL-ovci u crkvi sv. Josipa za Ivu Bagić

Molitva za život najdraže kolegice

07.01.2009.
u 17:25

U toj situaciji svi ostanemo mali. Nema osobe koju njezina priča nije dirnula – rekla nam je Antonija Blaće dan nakon što se zajedno s kolegama s RTL televizije otišla pomoliti u crkvu svetog Josipa na zagrebačkoj Trešnjevci. Ondje je na blagdan Sveta tri kralja održana misa za ozdravljenje dvadesetčetverogodišnje Ive Bagić, voditeljice emisije “Look”, koja je zbog borbe sa zloćudnim tumorom na mozgu potkraj prošle godine otišla na treću operaciju u pet godina. Molitvu je potaknula RTL-ova lektorica Dunja Lakuš.

– Osim što nas je pozvala na misu, Dunja nam uvijek javlja novosti vezane uz Ivino zdravlje – rekla je Blaće.

O Ivinu stanju sada ipak ne zna previše, no svejedno steže palčeve ne bi li kolegicu što prije vidjela u radnoj sredini.

Naime, Ivi Bagić, studentici prava pa tek potom voditeljici emisije “Look”, u devetnaestoj godini dijagnosticiran je zloćudni tumor na mozgu. Javnost je za njezinu borbu saznala tek kada je nakon dvije operacije i kemoterapija izgubila kosu. Zbog ružičastih pogleda na život te velikog i iskrenog osmijeha po kojem je prepoznatljiva, i tu je životnu fazu Iva progurala kao novi “modni stil” te zaraznim optimizmom privlačila pozornost gdje god se pojavljivala

Nakon dužeg liječenja, Ivina je bolest “pauzirala” te se činilo da je mlada voditeljica pobijedila.

No, potkraj prošle godine na rutinskoj kontroli liječnici su joj ustanovili pogoršanje zdravlja te je poslali na još jednu operaciju. Upravo zbog te operacije Ivini su prijatelji otišli u crkvu.

– Iva je puna elana, vedra i nasmijana. Kao i prije dvije godine, ona će ponovo pobijediti tumor – kaže voditeljičina poznanica, glumica Ana Begić.

Na zajedničkoj molitvi, zbog obveza, nije bila, baš kao ni lice RTL-ovih vijesti Ana Brdarić. No, obje su, kažu, s Ivom i kolegama bile u mislima.

– Ne mogu vam govoriti o Ivinoj bolesti, ali znam da nam na poslu jako nedostaje i nadamo se da će se što brže javiti – kaže Ana Brdarić.

U svoju emisiju “Look”, rekla je Nataša Roksandić, glasnogovornica RTL-a, Iva, članica televizijske obitelji, vratit će se nakon odmora i oporavka.

– Uz pozitivnu energiju i ljubav koju joj svi zajedno šaljemo, Iva će nam se vratiti sa svojim širokim osmijehom – kažu prijatelji.




Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije