Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 160
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
izazvao kaos

Molio za audijenciju, no papa odbio primiti 'gladijatora'

russell crowe
Foto: HT/Press Association/PIXSELL
1/2
18.03.2014.
u 18:09

Russell Crowe imao je jaku želju da ga u Vatikanu primi papa Franjo kako bi mu predstavio svoj novi film, no Sveti Otac nije iskazao interes

Čini se da je potrebno malo više od Twitter-kampanje da vas papa Franjo primi na audijenciju. To očito nije bilo jasno glumcu Russellu Croweu, koji je putem Twittera pokušavao "namamiti" papu na to da pogleda njegov novi film "Noah" te da ga primi zajedno s redateljem Darrenom Aronofskim.

– Dragi Sveti Oče, biste li voljeli vidjeti film "Noah" Darrena Aronofskog. Siguran sam da je fascinantan – napisao je Russell u prvom od niza tweetova.

Kao što je i bilo za očekivati, Sveti Otac nije iskazao interes da primi zvijezdu filma "Gladijator" usred marketinške kampanje za film o najpoznatijem biblijskom potopu. Osim što bi pojava Russella Crowea unijela kaos u inače miran ritam Vatikana, crkveni starješine bojali su se da bi se sve moglo pretvoriti u spektakl.

– Dragi Sveti Oče, ispričavam se što sam unio kaos u svijet društvenih medija. No, ozbiljno, film "Noah" će vas fascinirati – dopisao je hollywoodski glumac nakon što je doznao da neće biti primljen.

>>Russell Crowe jedva prihvatio svoju zvijezdu

Foto: Reuters/PIXSELL (Ilustracija)

Komentara 1

HR
hrxxx111
22:17 18.03.2014.

i papa mi je upravo jos malo porastao u ocima

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije