Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 42
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Rozga otkrila Petku

'Moje grudi su prave. Stvar je samo u grudnjaku!'

Jelena Rozga
Foto: Promo
1/3
17.12.2014.
u 12:38

Vrckava Jelena u 'Glazbenom showu Dalibora Petka' obožavateljima je otkrila tajnu svog dekoltea, a Mineu iznenadila pitanjem 'Na koju si pjesmu izgubila nevinost?'

– Malo sam umorna, ali tako je uvijek u dvanaestom mjesecu. Sredinom siječnja otići ću u Atenu malo na odmor – ispričala je Jelena Rozga na promociji nove pjesme "Tsunami".

Rozga je bila gošća u "Glazbenom showu Dalibora Petka" na Narodnom radiju, otkrivši da će za Novu godinu najprije poljubiti gitaristu Peru jer će biti na pozornici.

Pjesmu "Tsunami" publika je već dobro prihvatila, a potvrdio je to i autor Dušan Bačić koji se javio u emisiju.

– Mislim da sam Duleta izludila u studiju – smijala se Jelena, dok je autor hvalio pjevačicu da je pjesmu odlično otpjevala.

– Spot je jako dobar, mojoj se supruzi jako sviđa – rekao je Bačić. Maneken iz spota Robert Batarillo prisjetio se snimanja. Rekao je da nema modrica te da je pri gađanju pikado strelicama, Jelena bila jako precizna.

Rozga je odgovarala i na pitanja slušatelja. – Tajna dekoltea? Moje su i prave su, ali imam stvarno dobar grudnjak – rekla je Jelena i nastavila odgovarati: – Voljela bih imati dijete, ali doći će. Samo polako.

Pjevačicu je iznenadio i puhački orkestar Rozga iz istoimenog mjesta u okolici Zagreba. Poklonili su joj cd "Božić u Rozgi" te je pozvali da im se pridruži na njihovu tradicionalnom festivalu.

Pjevačica je na neviđeno morala osmisliti pitanja za gošću iznenađenja. Kad se u eter javila Minea, Rozga se okušala u ulozi novinarke. – Na koju si pjesmu izgubila nevinost? – pitala je Jelena, a Minea kroza smijeh odgovorila: – Nije bila pjesma, bila je tišina. Pjevačice su se složile da je najzgodniji kolega na estradi Petar Grašo.

 

– Kruna moje dosadašnje karijere bio je koncert u Spaladium Areni, da mogu birati opet bih bila pjevačica, a "Bižuterija" mi je potpuno promijenila život – odgovorila je Rozga u brzom kvizu te nastavila: – Ne znam kopiraju li me mlađe kolegice, ali ne godi mi kad me zovu kraljicom estrade – priznala je Jelena otkrivši da se udebljala u posljednjih nekoliko tjedana.

>>Koja ima veći hit? Jelena obara vlastite rekorde, ali Severina je kraljica regije

>>Poput tsunamija, evo kako će vas pomesti atraktivna Jelena Rozga

Komentara 6

MA
marsijanac21
19:52 17.12.2014.

Puno vise od tvojih grudi me zanima tvoja porezna kartica. Je li ona prava ili ju je popunio Mickey Mouse, a obradio Donald Duck iz Porezne uprave??

Avatar dmitarX
dmitarX
21:21 17.12.2014.

šupljina.

Avatar Ironman0105
Ironman0105
22:49 17.12.2014.

Interesantno. Prije ih nije imala, bez obzira na grudnjak. Na plaza je to zaisa lako vidjeti, I svi koji su je vidjeli odmah ce to potvrditi.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije